realpat Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Gospel aláírásán "felbuzdulva" elkezdtem csinálni egy PirateClubos playbart. Aláírásba pont belefér. Használatához a Playbar nevű progi kell. Beregelsz, belépsz beállítod a képet és a képed linkjét berakod aláírásnak. itt a kép: v2: Használjátok nyugodtan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 szépeg grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 szép munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Hát lehet velem van a baj de szerintem a Pirateclub logó elég ronda lett a szöveg se az igazi az elsőnél még a háttér is üres szóval ha választanom kell akkor a második mert az jobb valamivel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 hát tom csak nem találtam normális logot... a skinből szedtem ki... ennyi sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 legalább próbálkozol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Gabi89 el értek egyet....Viszont ami neked van gabi az nagyon komoly sig.....ha azt megnyujtanák yo lenne playbarnak is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 az nem Gabi89 sigje, hanem Gospel csinálta a 100k useres alkalomból. megtalálod gospel művei topicban a bemutatóteremben nem mintha ezzel Gabi89-t akarnám leminősíteni, csak közöltem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Mivel nem magamnak csináltam hanem nektek ezért nyugodtan lehet használni, lehetőleg itt a PirateClubon belül De a legfontosabb hogy ne módosítsatok rajta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 nem mintha kötekedni akarnék, de gospel, az aláírásod nem felel meg a szabályzatnak 150 pixel magas... csak 100 van megengedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Akkor olvasd el mégegyszer és figyelmesebben. Azután még van egy mondat. Igaz moderátort nem is említ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 gospel sigje szerintem sokkal jobb mint például gabi89-nek meg még pár mod-nak van. az a változat egy kicsit warez-bb-o kopincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Ezeket a sigeket amelyeken a százezredik usert akartuk "reklámozni" mindegyiket Gospel csinálta az ami nekem van berakva azt is csak írta is,hogy mindenki használhatja szabadon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 k->kilo>ezer. ezt mindenki tudja. nem erre gondoltam, hanem a arra a narancsárga részre ott a bal alsó sarokban az az egész úgy ahogy van így nézett ki a warez bb-n amikor ők ünnepelték az x-edik usert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Hát ha a lógóval nem is tudsz mit kezdeni a szöveggel próbálkozhatnál szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 22, 2008 Author Share Posted Január 22, 2008 az a baj h nincs semmi 5letem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Danszter, már a feltételezés is bunkóság, formája is más, egyébként is leggyakrabban a fekete, fehér, kék, naracs színeket és árnyalatait használom. De már megint ez van, ha feltöltök akkor abba is belekötnek, ha csinálok egy képet akkor abban is csak a hibát keresik. Esetleg elnézést ne kérjek tőled amiért megmertem csinálni? Istenem.............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 skacok lehet hogy most 1 kicsit offolok de hogy tom betenni a png-s képeket?ugyan úgy mint az egyszerű képeket?mert nekem nem akar összejönni... sajnos :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 23, 2008 Author Share Posted Január 23, 2008 ugyanúgy... feltöltöd, belinkeled és bent van... (legközelebb ilyeneket a segítségbe ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Ok utánna már gondoltam h oda kéne tenni...de most is be van linkelve a kép...mégse látszik...véleményt pmbe várom h ne offoljunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Danszter, már a feltételezés is bunkóság, formája is más, egyébként is leggyakrabban a fekete, fehér, kék, naracs színeket és árnyalatait használom. De már megint ez van, ha feltöltök akkor abba is belekötnek, ha csinálok egy képet akkor abban is csak a hibát keresik. Esetleg elnézést ne kérjek tőled amiért megmertem csinálni? Istenem.............. senki nem mondta, hogy kérjél elnézést. feleslegesen ne sajnáltasd magad ez csak egy kósza megjegyzés volt,, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 24, 2008 Author Share Posted Január 24, 2008 nam, hasonlóságot nem is akartam, mert akkor meg az lenne, hogy mindenki szidna, h semmi saját 5let ilyesmi... ennyire futotta az öteleteimből... majd javítok rajta, csak most elkezdtem egy vt-t remélem az jobb lesz mint ez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 egy szóval sem mondtam zozi, hogy jobban tudnék rajzolni mint gospel,, sőt szinte egyáltalán nem vagy benne a témában. én csak egy megjegyzést tettem,, szerk.: gospel miért törölted az előző hozzászólásomat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 sajna ez már érvényét vesztette... mivel ki lett törölve a hsz-em... meg a tied is... valakinek nem tetszett a téma.... pedig én nem pártoltam se hozzád se hozzá... én csak a véleményem írtam le... kicsit igaz Off de mindegy... plne így hogy volt egy DEL... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrush Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Szuper, köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts