Wemorey Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Vajon hogyan fogjak neki a hőnszeretett hernyóm újraélesztéséhez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Szerintem kössed rá a 230-at attól biztos életre kel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Sztem inkább öld meg hogy ne egye meg a leveleket :D De amugy atuti módszer az hogy egy serpenyővel addig csapkodod amíg nem folyik belőle egyfajta lé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birkaoldschool Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 ha így össze tudod görnyeszteni akkor a fejét a 9 voltos elem pozitív, a farkát (ha van neki ilyen) a negatív részéhez nyomod és máris feléledt az imádott hernyó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Szerintem külgy belőle szövetmintát és klónoztasd újra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 az nem jutott még eszedbe hogy csak szimplán bebábozódott ? szájonátlélegeztetést próbáltad már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 üljél a hasára és két kézzel másodpercenként nyomj a szíve helye felé egy nagyot... tuti jó lesz vmire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Ha másra nem hát arra hogy összekend a kezed vaaaaaagy köss rá olyan láthatatlan huzalt , vidd el egy kis állat kereskedésbe. húzd be magad után és mondd ezt , parasztos akcentussal :" hát egy pöppet el van romolva , szeretném kicserényi egy másikra..meglássuk ammedig hújja " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Vagy ököllel verjed amig me nem hal Ja de már meghalt na mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Szerintem mesterséges légzéssel megoldható Ha nem megy, akkor marad a szívmasszázs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts