EmM Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Besenyő Pistabácsi best of: Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos. Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem. Aki másnak vermet ás,.. nem magának ássa! Éhes makkal disznókat álmodsz! Kicsi a bors, de főleg az őrölt. Aki mer, annál van a kanál. Ahány ház, annyi baj legyen. Okos enged, ha már szenved... Szegény ember vizel és főz! Jobb félni, mint megnősülni! Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." Felesleges , mint szőke nőnek a gondolkodási idő. Verés közben jön-megy a székláb. Evés közben jön meg a szomszéd. Akasztott embernek lába se éri a földet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 valahol a pirate-on volt az is, hogy: Ajándék csónak ne nézd a lapát! jó kis gyűjtemény, kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Nagyonjó, sokat nevettem rajta :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Nagyon jóóók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 "magasra tette a jércét" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory House Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Illetve, nekem ez volt a top: Evetke megbotlik nagypapa sörösrekeszében és elesik. Nagypapa: "Hol sörjeink domborulnak, unokáink felborulnak..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 ezek nagyon durvák :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
galjani Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Az élet nagy igazságai!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Besenyő Pistabácsi best of: Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos. Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem. Aki másnak vermet ás,.. nem magának ássa! Éhes makkal disznókat álmodsz! Kicsi a bors, de főleg az őrölt. Aki mer, annál van a kanál. Ahány ház, annyi baj legyen. Okos enged, ha már szenved... Szegény ember vizel és főz! Jobb félni, mint megnősülni! Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." Felesleges , mint szőke nőnek a gondolkodási idő. Verés közben jön-megy a székláb. Evés közben jön meg a szomszéd. Akasztott embernek lába se éri a földet. Ezeken szétröhögtem az agyam. Ez se rossz: Besenyő Pista bácsi a hülyeségről: http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 "Akasztott embernek lába se éri a földet." Ezen hatalmasat szakadtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts