Vin Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 még 1ben.. remélem jó sokáig.. nagyon szar lenne külön.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 nálunk dul a love Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matekking Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 nekem is kb. 6 éves koromban elváltak, anyukám újraházasodott (persze nem apukámmal), de most egész jóban vannak egy hónapja született féltestvérem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 jah sajna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Szerencsére nem váltak még el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Nekem 2001-ben halt meg apukám és 2005-ben ( a szülinapom elött egy nappal) anyukám Nem voltak össze házasodva, de még 2000-ben külön váltak :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Enyimek is elváltak,de lassan húsz év távlatából nézve helyes döntés volt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 sajnos igen nem tom mi lesz mert anyummal lakok és apámnál vannak a horgászcuccok majd valahogy kilopom Nekem 2001-ben halt meg apukám és 2005-ben ( a szülinapom elött egy nappal) anyukám Nem voltak össze házasodva, de még 2000-ben külön váltak :( részvétem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 a szüleim nekem együtt vannak és úgy érzem hogy ez így is lesz életük végéig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 elváltak nekem is részvétem annak akinek maghalt(ak) az anyukája, apukája, vagy mindkettő... én nem tudom, hogy élném túl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Az én szüleim is elválltak,sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Szerencsére egyben vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Az én szüleim sem váltak még el,de a közeli rokonságban sok példa van erre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 az enyémek 28 éve házasok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Elváltak, engem nem nagyon zavart, de hugom szerintem azóta ennyire hülye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 részvét.......... egyébként nálunk nem volt válás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 sziasztok! sajna elváltak a szüleim, de már akkor mikor nagylány lettem, és külön éltem tőlük. ettől függetlenül oltárian megviselt, és képtelen vok tudomást venni róla, inkább csak belenyugodtam a megváltoztathatatlan helyzetbe. nekem sajna sem előtte, de utána végképp nem lett jobb. csupa hátrány és szenvedés minden őmiattuk. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Az én szüleim se váltak el remélem nem is tervezik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Sajnos igen... Részvétem azoknak akik elvesztették már egyik (vagy rosszabb esetben mindkettő) szülőjüket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore17 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nekem nem válltak, de szerintem nem is fognak. Anyám 44 éves, apám 51, de még szeretik egymást, ahogy szoktam látni(pl elmennek kettesben kirándulni, kocsikázni majdnem minden hétvégén). Viszont kiskoromban, kb 5-6 éves voltam, akkor nagyon összevesztek, kb 1 hétig külön aludtak(Emlékszem mennyire sírtam ). Azóta csak néha-néha volt ilyen veszekedés, de másnapra ki is békültek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Én 2 éves voltam miko' apámtól elvált anyám!! Részeges kurvázós pali volt!! A mai napig nem küld gyerektartást a SZ*RHÁZI!! Mer' az nem baj hogy nem látogat, de legalább a Pénzt küldené!!! Ha lesz gyerekem és az asszonytól ne adj isten elválnék a gyerekemet Akkor is Úgy imádnám ,meg szinte "kinyalnám a seggét"!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nem. Szerintem nem is fognak. Részvétem mindenkinek, ki átesett ilyen, vagy ennél nagyobb szörnyűségeken.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nálunk is együtt vannak. Szerintem ez már nem is fog változni, mivel szeretik egymást és ezt ki is mutatják. És mivel már 25 éve együtt vannak... Részvétem mindenkinek aki elveszítette valamelyik szülőjét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Hál Istennek nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsHuszi Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Én a nemre nyomtam,mert még mindig együtt lennének,ha apám élne még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 még nem, de remélem igen! apámnál f@szabb ember a világon nincsen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 akkor biztos nyomós indokod lehet ha így beszélsz róla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 akkor biztos nyomós indokod lehet ha így beszélsz róla... hát igen elég nyomós az indokom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Sajna elváltak,4 éve,engem nem rázott meg inkább tesómat,(9 éves)Szinte még nem is volt apukája...Apám az a köcsögláda kiment dologzni németbe még 6 éve aztán valahogy kinragadt és újraházasodott egy ukrán ******-val.ez van,SZAR AZ ÉLET... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeToX94 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Nekem nem váltak el a szüleim csak külön élnek lassan 4 éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts