DriftKing Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 nemrég néztem meg a First Stage-et, és nekem tetszett... nektek mi a véleményetek róla? aki nem ismerné: Az Initial D mangáját Shuichi Shigeno készítette, amit a Young magazin című könyvbe írt le 1995-től. Alkalmas volt arra, hogy anime sorozatot és filmet készítsenek belőle, amit az Avex és a Media Asia meg is tett. Mind a manga, mind az anime az illegális japán utcai versenyre összpontosít, ahol minden a hegyi utakon történik és nem a városokban, vagy azok területén. Legjobban a drift nevű stílusra épül. A történetben legtöbbször japán Gunma területén láthatjuk a szereplőket, a városok körül levő hegyeken. ha valaki többet akarna olvasni róla: http://hu.wikipedia.org/wiki/Initial_D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Driftes Anime, felcsigáztál biztos megnézem egyszer. Kösz hogy szoltál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 24, 2008 Author Share Posted Január 24, 2008 szívesen kben készült belőle mozifilm is, meg számítógépes játék is(ami elég gyenge lett)... ha nem tudod honnan letölteni, akkor szólj, és adok ftp tippet PM-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Ha az U kezdö betűsre gondoltál azt ismerem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 25, 2008 Author Share Posted Január 25, 2008 sejtettem de soha nem lehet tudni! [off]ez a 700. hozzászólásom [/off] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts