naposcsibe Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Kancsalít a nürnbergi jegesmedvekölyök Gondozói szerint kancsalít a nürnbergi állatkertben született jegesmedvekölyök. Az anyja által elutasított bocs egyébként jó egészségnek örvend, gondozói négyóránként táplálják cumisüvegbe töltött tejjel. Nevére pályázatot írtak ki, addig is "Flocke"-nak, azaz hópihének szólítják a kölyköt. A mackót azután szakították el anyjától, és kezdték el mesterségesen táplálni, hogy félő volt, az anyamedve elutasítja és kárt tesz kicsinyében. A berlini Knuthoz hasonlóan egyébként a nürnbergi medvekölyöknek is készítettek egy internetes oldalt, amelyre egy nap alatt több mint 2 millióan voltak kíváncsiak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Ma láttam a híradóban... nagyon nagyon aranyos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csinos Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Vazzzze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Nna szegéény.. Hordhat gyermekkorától fogva szemüveget Viccet félretéve én is láttam,és aranyos a kismackó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 bírom ezeket a jó kis híreket az anyja amiatt nem foglalkozik vele, hogy kancsal? ejnye, már a jegesmedvék is ilyen szívtelenek lettek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Most miért baj az? Ő ettől egyedi, lehet be fog jönni a csajoknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Sőt egy csajból rögtön 2-t is lát szegény maci.Nem láttam még kancsi állatot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Na, szerintem egy ilyen cikknek nagyon nincs helye egy tudományos topicban, inkább a hírekben, ott is a színes hírekben lenne a helye! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts