dani414 Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 na szóval van egy 512mb-s miniSD kártya a telefonomban (nokia 6288). és egyik reggel bekapcsoltam, és látom, hogy a telefon azt irja ki, hogy a memóriakártya nincs megformázva és hogy le akarom-e formázni. Szerintetek vissza lehetne valahogy szerezni az adatokat róla? És ha igen akkor mivel?? nagyon fontos lenne mer ha nem akkor kárbaveszne az egész játék, hang, és képgyűjteményem lécci segytsetek előre is kössz a válaszokért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 1: Kapcsold ki-be a telefont, hátha csak a szoftver hülye. 2: Mini SD kártyákhoz van átalakító, hogy sima sdként is lehessen használni. Haverokat kérdezd körbe, hátha van valamelyikőjüknek ilyen. Utána már csak egy kártyaolvasó kell és szerencse. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani414 Posted Január 12, 2008 Author Share Posted Január 12, 2008 oké kössz a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orsicka Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Nekem is csinálta már és nem tudlak bíztatni! Viszont formázás után ismét jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani414 Posted Január 13, 2008 Author Share Posted Január 13, 2008 kössz a sok tippet!! halljátok hihetetlen nagy mákom volt ugye megkérdezte a telom h megformázom-e, én ezt nem tettem meg gondoltam kiprobalom hátha a gépen keresztül valahogy el tudom menteni a fájljaimat bedugtam USB-be, erre a win minden filet és mappát látott, és hajlandó volt nekem felmásolni a winyora hát mondanom sem kell h nagy megkönnyebbülés volt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biró Róbert Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 sziasztok! Nekem olyan gondom lenne,hogy nem tudom formázni a memkarit. Próbáltam telefonon,és kártya olvasón is. A telo hibás memkártya üzenettel kidob,az olvasó fel sem ismeri. Mi lehet a gond? Segítséget előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutyur Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Milyen telód van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost20 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 bár nekem nem ez a bajom de nem volt kedvem nyitni egy témát... a bajom a következő : a 2gb-s sd kártyámon már semmi nincs és csak 956mb-s lett meglehet csinálni valahogy? az adat nem annyira fontos mint hogy megint 2gb legyen próbáltam formázni és xp-n és vistaval is ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts