.LACKA0670. Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 cs az a problémám h ha netezek, ha játszok vmiért izomból beszaggat a game, laggok de naon, de ha pl a neten olvasok v videót nézek az is beszaggat...nem tom h miért,... a proci 100%-osan dolgozik és a lapozófájl csak nő és nő... csak ennyit tok: No koment... ja, és miután viszaáll normálisra minden, behozza az oli.hu-t (smsweb-es oldalokat reklámozó oldal) [talán beette vmi magát a gépembe?] előre is thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Egy kicsit pontosabban is leírhatnád,hogy milyen gépet van. Akkor talán más tudna segíteni,de sztem ha ilyen oli-s oldalakra visz fel,akkor egy szép kis vírust kaphattál be,mert azokkal az oldal tele van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Mindenképpen ajánlanék egy vírus és spyware ellenőrzést na meg ne használj Internet Explorert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 A Folyamatok fülnél nézd meg, hogy melyik program terheli a procit. Egyébként egy teljes vírus/spywarekeresés nem ártana. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Január 11, 2008 Author Share Posted Január 11, 2008 ok megcsinálom még ma... thx majd szólok h mire jutottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Január 12, 2008 Author Share Posted Január 12, 2008 semmit sem talált az avast most mi legyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Spyware ellenörzést is csinálj. Folyamatoknál nézd meg mi fogja le a procit.Szóval valamelyik folyamat mellett ott lesz,hogy 100-osan használja a a procit annak a neve sokat segítene szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Január 14, 2008 Author Share Posted Január 14, 2008 IEXPLORE.EXE ez használja maxon... legalábbis 95%-on biztos.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Megoldás egyszerű ne használd az IE-t akkor.Valami biztos megfertőzte szóval azt ki kellene pucolni onnan onnantól akár IE-t is használhatod bár nem tanácsos.Spyware lesz amúgy szerintem.Defender vagy Spyware Terminator elintézi szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Vagy használj outpost-ot, az egyszerre tűzfal, és spyware írtó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts