dani414 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 na szóval van egy 500GB-os Samsung winyom egyszer letöltés közben elkezdett kattogni, végül rájöttem h miért: a Hard Disc Sentinel programmal leteszteltem és talált 64 db hibás szektor és huszon valamennyi gyenge szektort Garancia még egy jó darabig van rajta ui:kb 2 hete vettem és semmi fizikai sérülés nincs rajta Szerintetek mit csináljak? garancia vagy próbáljam meg kijavítani azt a 64 db-ot? milyen programot ajánlotok hozzá? előre is kössz a válaszokért! :mellow: :mellow: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 sztem mindenképpen vidd vissza, mert lehet ki tudja javítani a szektorokat, de ha garanciás lehet hogy ki is cserélik, mert a gyártónak nem éri meg javítani. legalábbis ez sokszor elő szokott fordulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani414 Posted Január 9, 2008 Author Share Posted Január 9, 2008 ok, kössz a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
galzso Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Hali! Letöltöttem a Hard Disk Sentinel v2.70-t de sehol nem találok hozzá serial numbert. Ha vki tudna segíteni megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrics Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 (edited) Hali 2.9 is fenn van azt szedd le,csak feltörni kell,nekem is az jött be.Üdv:Petrics Módosította December 30, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (ha az időrendben utolsó hozzászólásra válaszolsz, ne a hozzászólás melleti Válasz gombot használd). /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts