thundertibor-alexei Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 vagy víz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaboca1200 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 "Méghogy nem tudnak bunkert építeni? CGI-k bármit megcsinálnak" Jah, mondasz valamit "Az a lötyi meg sztem valamilyen fertőtlenítő/szagelnyomó cucc lehetett" A végén még kiderül, hogy csak szappanos víz volt De hogy ne csak kötözködjek, van a film elején van az a jelenet amikor Will Smith a derékig érő fűben lopakodik a szarvasok közelébe. Tisztára olyan mintha valami szavannán vadászgatna a város közepén. Tök hangulatos szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Csak valami ilyesmire tudok gondolni, mert ez megmagyarázza miért locsolta a lépcsőre és a kabátjára is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Mind1 azért kemény volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Sztem negyon jooooo film nekem tecet meg az alaptörténet is zuuuuzooo-s :) Szval király film Ajánlom mindenki figyelmébe ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 a kabátjára islocsolt nah mek megnézem én nem vettem észre de lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Aki nem látta volna: Alternatív befejezés Eredetileg így végződött volna a film, de a rendező meggondolta magát és újraforgatták. (Ha jól értesültem a dolgokról.) http://youtube.com/watch?v=vIq69GyQX54 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 jobb a sima befejezés sokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Megnéztem ma a filmet és hát vaze nagyon nagy film.... A vége nekem kicsit sok mikor föláldozza magát :S De már kezdek barátkozni a gondolattal XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josy X Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Ez a film nekem nagyon tetszik ajánlom mindenki figyelmébe Kár hogy meghalta a végén eléggé a lelkembe markolt a film én az ő helyébe már rég meghülyültem volna a kutyát is sajnáltam SZERINTEM JÓL MEGLETT CSINÁLVA Aki szereti a Bob és Damien Marley számokat amik benne vannak a filmben az szóljon nekem megvannak, meg az összes filmzenéje megvan ha valakinek kell az szóljon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Szerintem nagyon jó kis film lett, csak a kutyát sajnáltam meg Will Smithet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 NEm lett volna rossz,habar kicsit tobbet vartam Amikor a kutya elpusztult onnantol kezdve valami hianyzott nekem a filmbol amit talan a kutya adott hozza vagy nem tom kicsit csalodas volt a szamomra a film ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Szerintem nagyon jó kis film lett, csak a kutyát sajnáltam meg Will Smithet. Az elpusztult néhány milliárd emberért, már nem is kár?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 pár napja néztem meg ,nekem tettszett és már rég vártam egy jó Will Smith filmre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Oké! végre megvan, megtaláltam. Mikor megláttam, hogy mekkora az érdeklödés eme film íránt igencsak megbotránkoztam és "hiper super fast reply" üzemmódba kapcsoltam, de aztán rájöttem hogy pirateclub.hu karakterkorlátja sajnos nem engedi meg hogy 3 nagylexikon terjedelemnél jobban is ki tudjam fejteni mennyire hogy finom legyek és nőies SZ.R ISTENVERTE F.S ez a icipici filmecske. Azért mégis megpróbálkoznék itt vele egy kis szösszenet iromány erejéig. Alősször is. Mi az hogy The Last Man on Earth is not Alone. Komolyan ebben a pillanatban minden nevetések legnagyobbikának ereje járt át. Mi ez a baromság. Eleve ott van vele Rex. A miskolci mentők biztos hiányolták őt a forgatások alatt. Aztán Willi fiú marad egyedül életben ez statisztikai képtelenség egyszerüen értelmetlen. Mi ő valami kiválasztott. New York ban 18 millióan élnek??? de csak ö éli túl. Nem semmi. A történet itt lett a film gyilkosa. A "kiválasztott" efektus teljesen torzult. Főhősünk szándékaiban semmi nemes nincsen. Ott maradt meghalni miközben ellenszert keres az Isten tudja ki által elterjesztett fertözésre. JA!! és minden nap ugyan azt az adást adja le a rádióban. Szinte már vártam hogy elordítsa magát: És most a 70'es 80'as 90'es évek legnagyobb számai következnek itt a VÁLSÁGRÁDIÓBAN Fentebb írták hogy nem zombis. Üzenem hogy nézd meg az I am legend címü filmet. Igazi dülöngélö zimbes-zombis lövöldözös, öld meg a rossz kis zombikat film. Ja és amikor feltünik a csodaszarvas amit farkasok esznek meg!! Eleve az ilyen nagyvárosok körözetében semmilyen farkas nem él. Még ha feltételezzük is hogy város kihalt 100-250 évbe telne talán egy-egy falka feltünése HA egyáltalán oda akarnának menni bár ne feledjük hogy minden oduban kis zimbes-zombis rosszarcok dülöngélnek. A kutyás jelenet: muzsály volt valamit belerakni mert ez a film a nevetésen kivül semmit nem vált ki az emberböl. Az egész törnénetben a legjobb szereplö így a kutya lett szerintem az ö története a legizgalmassabb. Willi fiú elrabolja a főzombi csaját... hát most mit mondjak erre mit mondjad komolyan ez egyszerüen... Willi fiú évek óta kutatja az ismeretlent erre egy nap úgy dönt öngyilkolássza magát egy kicsit. ERRE a semmiböl feltünik egy nő 1 gyerekkel. Na már most 18 millió ember meghalt. Erös férfiak, nök, gyerekek, katonák, de ők tulélték. Ja és a végén Willi fiú feláldozza magát... most komolyan valaki aki isten tudja hány éve ott küzd a gonosz ellen most oda adja magát neki csak azért, mert feltételezi hogy a zombiknak ö jobban kel mint az elrabolt fönök csaja. Mert ha nem kellene jobban akkor ö is menekülne a növel meg a kölyökkel. Teljesen értelmetlen halál. Most megölt 20-30 at? még isten tudja hány millió van kinnt. Végig néztem a filmet nyugodtan, magabiztosan, megfontoltan hogy ez mégis csak egy Will Smith de ekkora csalódás régen ért most próbálom mihez hasonlítani... de elég nehéz mert megfontolom mit érdemes és mit nem megnézni. És szeretném megérteni hogy más szén alapu entitások hogyan képesek ezt a filmet elismerően dícsérni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Most néztem meg szinkronosan, nekem nagyon tetszett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 nekem meg az a véleményem hogy egy kalap ratyi film sajna ........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Aki nem látta volna: Alternatív befejezés Eredetileg így végződött volna a film, de a rendező meggondolta magát és újraforgatták. (Ha jól értesültem a dolgokról.) http://youtube.com/watch?v=vIq69GyQX54 Ez nem jön be nálam...valaki esetleg?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Magnum Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Megvan itthon,de még nem tudom hogy megnézzem e mert a bátyám azt mondta hogy a vége nem valami jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 a vége elég szomorú(azon kívül hogy megmenekül az emberiség ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Nem rossz film csak vannak benne bosszantóan primitív részek...amit ha az életben történnének meg nem így oldana meg egy ember...de összegezve will smith megint jó filmbe ugrott bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Szerintem összességében egy jó film. Engem legalábbis lekötött. Voltak benne részek amik ugyan nem tetszettek, de eddig szinte minden filmben voltak ilyenek. Számomra a befejezést kicsit elkapkodták. Lett volna még egy jó 20-30 perc ebben a történetben. Will Smith játéka számomra megint lenyűgöző volt. Nem sok színész van rajta kívül akinek a játéka minden eddig látott filmjében tetszett. A feláldozás pedig szerintem azért kellett, mert a csaj és a kisfia nem tudott volna kijönni, ha azok ott élnek szerintem, mert nem volt ott egy titkos alagút egész véletlenül. Szal ha Smith is bebújik melléjük akkor egyrészt szűkösen lettek volna, másrészt ott bujkálhattak volna, amíg éhen-szomjan nem halnak. És a zombik kicsit dühösen ütötték az üveget szerintem, szóval nem gondolom h elviszik a nőt és elmennek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Alapvetően jó film, tetszett is addig, ameddig meg nem látta kinnt az utcán az egyik bábut (asszem ő éppen Fred volt) és kissé bekattant és el nem kezdett lövöldözni. Értem én h nagyon szar lehet egyedül, de ez valahogy nagyon durva volt benne, és megtörte a filmet, utána csak egyre rosszabb lett a film. Bennem nagyon sok meg nem válaszolt kérdés maradt, nem tudom, h a készítők direkt akarták ezt, h az emberek (legalábbis én) sokáig gondolkodjanak rajta, pl.: a szarvasok miért nem fertőződtek meg? lehet akkora pechje egy embernek h minden nap kinnt csücsül a kikötőben és amikro pont nincs ott akkor jön a nő meg a gyerek? meg hasonlók. Ennyi, azért nézhető a film, összeségében nekem tetszett, pár dolgot kihagytam volna, pár dolgot megmagyaráztam volna, de nem én csináltam, jó lett ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOfilium Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Köszi, Nagyon tuti film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Na rálestem szinkronosan...förtelmes szinkron...maradok a feliratosnál,abból meg egy jófajta 10-ből 8at adok a filmre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Sztem fontos ebben a filmbe Will Smith saját hangja, mert a film nagy részét csak őviszi, és csak így tudnak jól "átjönni" az érzelmei meg az iylenek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Valaki kérdezte hogy hova tüntek a hullák ? A fertözöttek (NEM zombik!!) azt ették ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 ameddig meg nem látta kinnt az utcán az egyik bábut (asszem ő éppen Fred volt) és kissé bekattant és el nem kezdett lövöldözni. sztem ez a jelenet kellett a filmbe, de az sem zavart volna ha nincsenek fertőzöttek, csak azt látjuk ahogy megőrül a főszereplő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 szerintem is nagyon jó film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 lessz folytatas ha igen akkor varom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts