Jump to content
PirateClub.hu

X. Link- és Fórumellenőrzés

tibiole
 Share

Recommended Posts

Tegnap abbahagytam. (Az e-book részt megcsináltam rendesen, ott nincs elmaradás. Igaz, hogy amióta végeztem ott, éppen csak benéztem). Reménytelen kb. 20 oldal átnézése a következő napokban, egyszerűen nincs rá időm. Pedig szeretném csinálni de dolgozom, tanulnom is kellene, meg sok minden mást is.

Nem akarok hazudozni hogy kész vagyok, hiszen az admin panelen mindent látni. Meg nem akarok becsapni senkit: sem magamat, sem pedig titeket. Nem lenne szép.

Köszönöm a lehetőséget.

Köszönöm hogy itt lehettem köztetek.

Sajnálom. :(

Megértéseteket köszönve

# Sanyi #

"Megtanultam becsülni azt, ami van, megtanultam örülni mindennek, amit kapok."

Módosította sanyi
Azért csinálom, de a táblázat marad, nem töltök fel másikat új adatokkal

Tessék , remélem elsőre nem rossz.Leírom pár szóban amiket tapasztaltam így first-time.Általános Fórumok lévén a linkellátottságom nem volt legendásan sok,inkább a tartalmi részre való figyelés nehezített.A Szavazó-ban véleményem szerint egyszerűbb egy picit a helyzet tartalomszűrés szempontból,mert szembetűnő volt egy téma átnézésél ha nagyon elüt a kérdéstől a válasz.Off volt dögivel itt.A Zene beszélgetős részleg szerintem keményebb dió,mert itt együttesen jelen van a linkelés és a tartalom figyelése is,szal ez sokkal hosszasabb volt mint a Szavazó -függetlenül hogy terjedelmesebb téma.

linkforumell10_spdeluxe.xls

Mivel Giannichedda hátáridőre nem fejezte be, és mostanában nem vagyok megelégedve a Moviesban végzett munkájával, ezért ViP-ként folytatja tovább. :)

Köszönöm mindenkinek aki elvégezte a linkellenőrzést, hamarosan összegzés! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...