sanyi Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 (edited) Tegnap abbahagytam. (Az e-book részt megcsináltam rendesen, ott nincs elmaradás. Igaz, hogy amióta végeztem ott, éppen csak benéztem). Reménytelen kb. 20 oldal átnézése a következő napokban, egyszerűen nincs rá időm. Pedig szeretném csinálni de dolgozom, tanulnom is kellene, meg sok minden mást is. Nem akarok hazudozni hogy kész vagyok, hiszen az admin panelen mindent látni. Meg nem akarok becsapni senkit: sem magamat, sem pedig titeket. Nem lenne szép. Köszönöm a lehetőséget. Köszönöm hogy itt lehettem köztetek. Sajnálom. Megértéseteket köszönve # Sanyi # "Megtanultam becsülni azt, ami van, megtanultam örülni mindennek, amit kapok." Módosította Március 6, 2008 sanyi Azért csinálom, de a táblázat marad, nem töltök fel másikat új adatokkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 én lehet csak a hétvégén végzek vele... elég sok dolgom van mostanság de annál tovább szerintem nem fog tolódni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Itt az idő! Fórumellenőrzés mellékelve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Na csak kész lettem: http://share.pirateclub.hu/181265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 (edited) Hát ez nem volt egyszerű... linkforumell10_Gospel.xls Módosította Február 29, 2008 Gospel kifelejtett mezőket pótoltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Tessék , remélem elsőre nem rossz.Leírom pár szóban amiket tapasztaltam így first-time.Általános Fórumok lévén a linkellátottságom nem volt legendásan sok,inkább a tartalmi részre való figyelés nehezített.A Szavazó-ban véleményem szerint egyszerűbb egy picit a helyzet tartalomszűrés szempontból,mert szembetűnő volt egy téma átnézésél ha nagyon elüt a kérdéstől a válasz.Off volt dögivel itt.A Zene beszélgetős részleg szerintem keményebb dió,mert itt együttesen jelen van a linkelés és a tartalom figyelése is,szal ez sokkal hosszasabb volt mint a Szavazó -függetlenül hogy terjedelmesebb téma. linkforumell10_spdeluxe.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Március 6, 2008 Author Share Posted Március 6, 2008 Mivel Giannichedda hátáridőre nem fejezte be, és mostanában nem vagyok megelégedve a Moviesban végzett munkájával, ezért ViP-ként folytatja tovább. Köszönöm mindenkinek aki elvégezte a linkellenőrzést, hamarosan összegzés! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts