Bálint1990 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 (edited) Az a problémám hogy a számítógép nem ismeri fel a telefont adatkábelen keresztül. Esetleg tudna valaki segiteni ebben az esetben? Előre is köszönöm!!! Módosította Január 5, 2008 Silverr Adj kifejezőbb cimet a témáknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zafira150Le Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Ha a telefont a szolgáltatódtól vetted akkor egy csomó minden járt a dobozba. (adatkábel meg tartozékok, meg egy cd ) Ha nem kaptál bele cd-t akkor probáld meg valahonnan letölteni a cd-t, ha meg van akkor csak tedd be a gépbe telepítsd fel és összecsatlakoztatod és már megy is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Üdv! Amennyiben nem kaptál a telódhoz CD_t, akkor tedd a következőket: 1. Töltsd le a Motorola Phone Tools akármelyik verzióját innen a fórumról. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=61692 2. Telepítsd. 3. A Motorola hivatalos honlapjáról tölts le drivert. Amint fent van a driver a gépeden, már fel fogja ismerni a telódat a gép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Nekem is volt ilyen telefonhoz "szerencsém" nekem csak egy sima mezei adatkábelem volt hozzá semmi CD meg hasonlók és XP-vel összedugtam és szó nélkül felismerte mint egy PenDrive-ot. Ha nem ismeri fel még CD-vel sem a géped akkor ott valami gond lesz, vagy sokmindent telepítettél arra az USB-re, vagy pedig valami hardwares hiba lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts