brian the gamer Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Hali! Az a gondom hogy a gép vmikor újraindul magától bármit csinálok pl: játszok,vagy netezek egyszerűen újra indul valaki tudna segiteni hogy mi lehetne a gond? én arra gondoltam hogy a táppal lehet valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 hali.Szerintem a videókártyád melegszik túl,próbáld ki h kinyitod az ablakod,akkor majd nem csinálja,meg lehet h valami vezeték rövidrezárja az alaplapodat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 jah melegszik..., nem is kicsit..., mérj egy hőmérsékletet everestel (inkább CPU-t, mint VGA-t, mert attól nem indulna újra)..., első próbálkozásnak fújd ki a port, ha nem segit, akkor a már emlitett alkatrészen venti-csere ha nem meleg, akkor a táp ratyi, azt viszont cserélni kell hőm mérésre CoreTemp és SpeedFan is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Szerintem is táp probléma. Milyen géped és milyen tápod van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Nézd meg, hogy a tápnál hátul megy-e a ventilátor, ami a hűtést biztosítja, ha nem megy, akkor már szűkítetted a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Szevasztok. Ilyen gondom nekem is volt, hogy amikor játszottam, akkor újraindult, de nálam az volt az érdekes, hogy csak a GTA SA nál csinálta ezt, most nemrég lett kicserélve a tápom, azóta még nem próbáltam, hogy megy-e. Majd kipróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Tuning nem volt? Nálam akkkor szokott újraindulni ha vagy túl van huzva és kevés fesz van adva neki. Amúgy ha netezés közben is újraindul azaz gépet meg sem erölteti és úgy ujraindul sz tem a táp a ludas! Majd nézd meg hogy mien tápod van meg egy konfigot is irhatnál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Hello nekem nem volt tuningolva soha, eredeti gépem van, némi frissítéssel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian the gamer Posted Január 7, 2008 Author Share Posted Január 7, 2008 nincs tuningolva,és a cpu 49-50 C a hömérséklet,a vga-t nem tudtam meg nézni,de már rá jöttem arra h kék halál csinálja mert má kék képernyöt is ki dob vmikor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 tölts le egy memtestet, írd ki cd-re, és arról bootolj, futtasd le, hátha a memória a hibás. lehet driver ütközés, nem tudod hogy pontosan mit ír ki a kékhalálkor? esetleg irq not.... kezdetűt, akkor lehet hogy az irq portok akadnak össze, ez is elő szokott fordulni. ja és futtass egy checkdisket is úgy hogy újrainduláskor fusson le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian the gamer Posted Január 8, 2008 Author Share Posted Január 8, 2008 ezt irja ki: A rendszer problémát talált, és a Windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket: Ellenőrizze, hogy minden új hardver és szoftver megfelelïen van telepítve. Ha újonnan telepített rendszerről van szó, akkor az esetleg szükséges Windows- frissítések ügyében forduljon a hardver vagy a szoftver gyártójához. Ha továbbra is problémái vannak, kapcsoljon ki vagy távolítson el minden újonnan telepített hardver- és szoftverelemet. Kapcsolja ki a BIOS-ban lévï memóriabeállításokat, például a gyorsítótárazást és az árnyékozást. Ha Csökkentett módra van szüksége a komponensek eltávolításához vagy kikapcsolás ához, indítsa újra a számítógépet, nyomja meg az F8 billentyűt a Speciális indítási le hetőségek kiválasztásához, majd válassza a Csökkentett módot. Technikai információ: *** STOP: 0x0000004E (0x00000099, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000) A fizikai memória listázása... A fizikai memóriakiíratás kész. További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat. és ki irv vmi irq not valamit de azt már nem tom meg a a technikai info után vmi netdwl.sys be is beleköt, és csinálgatom a testeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 teeél be mostanában valami új hardvert? ha igen annak a drivere is okozhatja ezt. ha nem, meg lehet próbálni az xp helyreállításával, lehet hogy az xp-ben romlott el valami. mindenesetre ezt kapcsoldi ki: start menü -sajátgépen jobb gomb - katt a tulajdonságokra - speciális fül - katt az indítás és helyreállításnál a beállításokra .- ott a rendszerhiba pontnál a harmadik az automatikus újraindítás, onnan vedd ki a pipát, így nem indul újra azonnal a gép, és esetleg el tudod olvasni miket ír ki hibaüziként. ha sikerült vmi konkrétat akkor írd meg (sajnos amit beírtál túl általános hibaüznet, egy sereg dologra lehet belőle következtetni ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
big lion Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Én ugyan igy jártam.Tápot kellet cserélnem.Próbáld ki egy kölcsön táppal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Hy nézd meg, hogy amikor játszol, akkor melegszik-e a ventilátor hátul. Csak azért, mert ha túlmelegszik, akkor indul újra. Tápcsere esetleg javít a gondon. Nekem is ugyanez volt a gondom, és amikor bedöglött a tápom, onnantól nem csinálja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian the gamer Posted Január 13, 2008 Author Share Posted Január 13, 2008 nincs benne új cucc, a tápot figyelgettem nem melegszik,de mostmár el vittük megcsináltatni ide szakember kell,nem tok mit tenni azért köszi a segitségeket okosabb lettem azért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Azért ird már le brian the gamer,hogy mivolt a baja, hátha azért mi is tanulunk belőle. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Szerintem táp gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 HÁt nekem is ezt csinálta azóta vettem egy tápot és azóta semmi baja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian the gamer Posted Március 27, 2008 Author Share Posted Március 27, 2008 kék halál volt a baja. az okozta h újra indult meg kikapcsolt most elvileg rendbe lett hozva, de gyakorlatba is jó már.ja és köszönöm a helpeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MR.Bean- Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Sziasztok, ha netalán továbbra is fennálna valakinél az újraindulási probléma, akkor még annyit lehet tenni, hogy megnézitek, hogy a processzor hűtőcellák ami a ventillátor latt helyezkedik el (erre van fogatva a ventillátor), nem tömődtek el porral, ha igen akkor ki kell fújtatni, és a ventillátornak újra hasznát veszi a gép. Nálam legalábbis megoldotta az újraindúlási problémát.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
astra605 Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 Sziasztok! Velem is történt ilyen. Egy hónapot dobtam rá a problémára. Azt hittem, alaplap. Már árlistákat nézegettem. Megcseréltem a két memóriát, miután alaposan kitakarítottam a foglalatot. Ez egy éve volt. Megy. Érdemes azt is megnézni, ha valakinek ilyen van. Lehet butaság, de a kék halálról azt hallottam, hogy olyankor a gép sem tudja, mi baja, azért írja ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 Hello ! Vettem egy laptopot, de van vele egy kis problemam ! A gep gyarilag vistaval volt, amit en leszedtem ,es az xp t raktam fel, ment is a gep, de egy szer csak ujraindult, es ezt folytatta 15 perccenkent ! A memot, procit vga t teszteltem, semmi hiba, igy driverre gyanakodtam, elsokorben felraktama win 7 32, majd vegul a 64 bit est, igy most a win 7 ultimate 64 bit van fent. A win 7 automatikusan felrakott midnen drivert, ment a gep, azt hittem, h problema megoldva, de egyszer csak megint ujraindult ! Az a legerdekesebb, h jatekok alatt nem indul ujra, pedig az neha van 3 ora is, csak akkor ha netezek, vagy valamit piszkalgatok a gepen ! Tanacstalan vagyok ,mert elvileg a gari uszott azzal, h letoroltem a gyari vistat ! Valami otletetek van ? A gep: Acer Aspire 7735 G Intel core 2 duo T6500 Ati mobility radeon hd 4570 4 gb ddr 3 320 gb hdd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeRoOo Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Szevasztok. Ilyen gondom nekem is volt, hogy amikor játszottam, akkor újraindult, de nálam az volt az érdekes, hogy csak a GTA SA nál csinálta ezt, most nemrég lett kicserélve a tápom, azóta még nem próbáltam, hogy megy-e. Majd kipróbálom Nekem is csak a GTA SA-nál csinálja és elég idegesítő.. De vmikor nem indul újra gépem és akkor akár több órát is lehet vele nyomatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteman7 Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Nekem win7 alatt csinálja ezt.Már kipróbáltam xp alatt(mert eddig is ez volt) és ott tökéletesen működött,semmi probléma,csakis win7 alatt jelentkezik!Kicsit idegesítő,úgyhogy visszaraktam a jó öreg xp-t!Ilyen is van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 Sziasztok! Nekem meg az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor kb. 5 másodpercig megy, leáll 2-3 másodpercre és újraindul és így megy folyamatosan amíg nem veszem le az áramot. Smmit nem hoz még be a windows, de újraindul. Mi lehet a baj? A tápom 3 hónapos 750 wattos Chieftec táp, remélem nem azzal van a gond.. Az egész probléma úg kezdődött, hogy felraktam az Everestet és lefagyott a gép, ezért megnyomtam az újraindítás gombot és utána már a fentiek történnek. Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Június 6, 2010 Share Posted Június 6, 2010 warezMan: Ha az everest keverne be akkor ahhoz előbb annak be kéne töltödni. De neked még a rendszer se állhat fel ha 5 mp után kikapcsol. Először cseréld meg a RAM-okat a foglalatukban és takarítsd is ki. BIOS-ban nézd meg ha van pár másodperced, hogy a CPU hány fokos épp. A CPU ventin nincs sok por? Esetleg az alaplapon cseréld ki a laposelemet ami a BIOS adatait hivatott kis memóriát látja el árammal a gép kikapcsolt állapotában is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakman Posted Június 8, 2010 Share Posted Június 8, 2010 Esetleg beragadt a reset gomb.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts