Jaks Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Szerintem COD (látom elég sokan így gondolják még ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Nagyon hiányos a szavazás...Amúgy a CoD-ra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Szerintem a Medal of Honor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 COD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 én egyikre sem mert a legjobb kimaradt! Brothers in Arms sorozat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Call of Duty, mert egy igazi klasszikus és bármikor el lehet vele lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Természetesen a CoD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 COD, Medal of Honor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Call of Duty és a Medal of Honor a 2 legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Call of Duty 2 szerverbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 az Armed assault 2 veri itt az összes versenyzőt ugyanis az direkt ien harciszimulátor szval az a legjobb! de én a Medal of Hnorra szavaztam mivel még az Arma 2-t nem kaptam kézhez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 mondjuk armed assault 2 most jelent meg a napokban nem tom honnan veszed ezt! http://www.youtube.com/watch?v=YXsPif3sBhA tessék a trailer és mindenki döntse el h ez a legrosszabb játék a Cod jobb! XD egy kis megjegyzés h ebben a játékban ha eltalálnak vkit akkor nem megghal és jön egy másik aki ugyanúgy csak töltelék lesz hanem fedezettüzet adnak a társak amíg valaki a sérültet el nem húzza a tűzkeresztségből! ez harci szimulátor és nem arcade mint a cod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheppard Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 CoD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Ezzel most megfogtál! Imádom a COD2-őt, a Bf2-őt és WIC-et is. Mindhárommal rengeteget játszok és mindhármat ugyanúgy szeretem. Ígyhát fogtam magam, megnéztem az Xfire-met éshát a COD2-vel játszottam a legtöbbet. Hát akkor a COD-ra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 CoD-nak köze nincs a háborúhóz, csak abban a környezetben játszódik. Szerinted majd egy katona nyeri a csatákat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 ez harci szimulátor és nem arcade mint a cod! pontosan. épp ezért vicc az a kijelentésed hogy az a legjobb. meg a legjobb kifejezést is feleslegesnek tartom, mert ez szubjektív, ennyi: nincs olyan hogy legjobb, csak olyan, hogy melyik tetszik jobban. én játszani akarok, nem pedig azon kínlódni hogy másokat támogassak, meg kiszedjem a kereszttűzből azt a lámát aki belerohant. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 igaza van robinhonak ezért inkább a csapat alapú játékok sztem is jobbak háború terén! persze sokaknak azért tetszik a cod mert bemennek ramboznak nem kell figyelni semmire csak mész amerre tudsz lelövöd akit tudsz és ennyi! gyuszi02 hát azért az éltben ha téged találnának el és a melletted lévő ugyanezt mondja kicsit meglepődnél! a csapatalapú játékoknál ész is kell h ki hova menjen mit csináljon ki lőjön ki rohamozzon de arcade-nál elég ha csak tudod nyomni az egér bal gombját! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 codoztál már valaha is ember? :D a lami dm-en kívül, nem pubon úgy értem. komolyabb sd vagy hq, esetleg ctf wart próbálj ki, rájössz hogy mennyire nem így van. addig pedig csitt. a másik meg hogy én JÁTSZANI akarok, nem pedig mások bénázását kijavítani. ha majd háborúzni akarok, akkor bevonulok és hátha bejön. a wart pedig elég komoly taktika szerint játszottunk mindig is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts