robbychavez Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Föl tettem 4 fps párbajt, és 2 rts pc-t. Egy a világháborús, egy a modernkorból... De tk 6 PC közül, mert valakinek csak rtsben jön be a stílus... én még nem tok dönteni... azért a Battelfield is ott volt, főleg a 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naposcsibe Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Én a Call of Duty-ra szavaztam. Nekem a COD4 tetszik a legjobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 CoD-ra szavaztam, mert: 1. Moha nem csapatalapú, kivéve utolsó 2. 2. Battlefieldbe hülyék a botok. 3. Armed Assaulttal , Company of Heroessal nem játszottam még. 4. World in Conflict...hát tetszett a pálya rombolhatósága, de nem volt az igazi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szGab Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 én meg a MOHAra szavaztam:P nekem jobban tetszett mint a cod4 igaz rövid volt!de nekm jobban tetszenek a 2.világháborús gamek!és a COD2-t magasan veri! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Call of Duty!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivados Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 természetesen COD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted Január 4, 2008 Author Share Posted Január 4, 2008 xD azt hittem, h a Battlefield jobban felveszi a harcot xD végülis izlések és pofonok... én is cod párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 CoD,bár az RTS-t jobban szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Medal of Honor: Jó de a CoD mindig jobb volt. Call of Duty: A legjobb. Battlefield: Psychooo-nak üzenem, hogy a BFben csak azért vannak botok, hogy legyenek a Battlefield multi játék. Bár mindenképp jó, de a CoD az más nem tudom leírni... Armed Assault (OFP): Nekem túl nehéz, de attól még lehet jó én 10 percig bírtam. Company of Heroes: A kedvenc stratégiám. World in Conflict: Nem próbáltam még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Alap hogy a COD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Battlefield: Psychooo-nak üzenem, hogy a BFben csak azért vannak botok, hogy legyenek a Battlefield multi De én itt a singlet vettem figyelembe, meg mivel nincs is pénzem eredetire, így csak botokkal játszottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Részemről is CoD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtomi001 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 CoD bár mindegyik játékkal el lehet szórakozni ,jáccani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Ahogy gondoltam.. CoD simán ver mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Sztem a Battlefield 1942 a legjobb II. vh-s multijáték. Főleg ha 32 vs. 32 játszma van. Meg elég király hogy tele van járművekkel. Király amikor 10 fős légicsatákat vívunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psgammer Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Én a Ruturn to csatle wolfensteinre szavazok bár nincs a listán:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted Január 15, 2008 Author Share Posted Január 15, 2008 Csak annak semmi történelmi alapja nincs tudtommal... úgymond olyan mint az Übersoldier. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mory Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 BET ON SOLDIER a király lövöldözös nagyon birom azt a game-t de kezdek UT3 ra hajlani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Nekem a COD jön be ezek közül,a régebbi verziói jobbantetszettek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Call of Duty!Medal of Honor is jó de azért a favorit a COD marad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Mindig is jobban bejöttek a világháborús játékok mint a mostani, vagy kicsit jövőbeli harcok (PL BF2100 mittom én mennyi + most a COD4). Ezért nekem FPS-be mindig is első marad a MOH (főleg az Airborne , a PA és az AA miatt, ezek nagyon nagyot alkottak). A COD két dolog miatt kap minusz pontot: a három nem jelent meg PC-re , a négy meg már modern warfare... De amúgy jó játék. A WIC hatalmas RTS, nagyon jó játék, és aki szereti a műfajt érdekes perceket tölthet el vele, a Company Of Heroes-t meg most töltöm, de ahogy láttám, ez is büntet, és mivel 2.vh-s ezért lehet az lesz a favorit. De mivel még nem láttam, a WIC-re szavaztam (csak hogy az RTS-ek is kapjanak szavazatot). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christianboy Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 sztem is a Call of Duty a legjobb FPS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 egyértelműűű a válasz CoD PoWa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor82 Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Americas Army a legjobb. Realisztikusabb mint a sok divatjáték. Az amcsi hadsereg hivatalos ingyenes játéka. Elötte cod2-ztem meg próbáltam a cod4-et is nemrég de meg sem közelítik az army-t. Most mág az armed assaultal szemezgetek,mert arra mondják,hogy talán realisztikusabb még az army-nál is. Írtátok itt,hogy nehéz. Az army-t is sokan ezért hagyják abba pár nap után,mert nehéz nekik. Hát pont az ajó,hogy nehéz. Idő kell mire jó leszel. A kitartó emberek játékai. Az ugrabugra cod-ok néha jók szórakozásképp,de nem igen tudnak lekötni. Közük nincs a realisztikához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glarion Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Teljesen igazad van, de én nem azért játszom, hogy köze legyen a realisztikához, egy játék azért játék, mert nem a valóság, persze, ha látványilag, fizikájában emgközelíti azt az dob az élményen az fps-eknél, de ettől függetlenül, a régi lanpartykat mégis végigUT-ztük, ami nema realisztikájáról híres. Lehet hogy ezért, lehet hogy másért, nem tudom, mégis a cod fogott meg leginkább, és szeretek vele multizni kikapcsolódásképpen, pont ma volt sikeres tgf-em egy klánhoz Az Armed Assault-at még enm próbáltam, de ki fogom próbálni, mert felkeltetted azért az érdeklődésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Nekem a Battlefield jött be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Battlefield 2 még mindig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Medal of Honor Heroes 2 SinglePlayer módban elég szórakoztató, MultiPlayerben pedig csak jó kapcsolat kell és kaszálhatsz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Medal Of honor, Company of Heroes nálam ugyanazon a szinten van mindkettő favorit, igaz nem egy a stílus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Battlefield mivel ő honosította meg a HC multiplayer alapú gyilkolászást az fps műfajban ebben a kategóriában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts