Kr.King Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Segítségeteket szeretném kérni, mert ez a kérdés egy ideje foglalkoztat. Szerintem ez csak a jogvédettség miatt létezik, hogy a nyitott tetejű autóknak nemugyanaz a nevük, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre/magyarázatotokra is. Tehát a kérdés: Mi a különbség a cabrio és a cabriolet között? Várom válaszaitokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 A cabrio az a normál autó tető nélküli változata, szinte semmi változtatással a karosszérián, a cabriolet meg két üléses, kicsit átalakitott karosszériás, asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Január 7, 2008 Author Share Posted Január 7, 2008 Énis hasonlóra gondoltam, de nemvoltam biztos benne és inkább gondoltam megkérdezek egypár hozzáértőt. THX!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts