nikeman007 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy Firefoxomban nem működnek a java-k. Pl.: egy lenyíló menü nem nyílik le. Itt az oldalon, ahol most küldöm a témát, felül a formázós ikonokra ha kattintok, nem lesz semmi. Alul a FireBug meg csak számolja a sok hibát. Már többször újratettem a Firefox-ot, a JAVA-s SUN izét is, de még mindig nem jó. Mi lehet a baj szerintetek? Hogyan tudom megoldani? A válaszokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Hát ez nem segítség amit én mondok de nekem tökéletesen mennek egymás mellet is! Szerintem a java-t tedd újra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artboon Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 ez nem java...teljesen különbözik...ez JavaScript nézd meg a böngészőbe h engedélyezve van-e stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts