gjábor Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Sziasztok! A jövőben új proci hűtőt szeretnék venni és Fatal1ty cpu hűtőben gondolkozok (Zalman Fatal1ty FS-C77). Ti mit gondoltok erről a hűtőről vagy magáról a márkanévről? Esetleg ha van vkinek tapasztal ata azt nyugodtan megírhajta! Hali! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Szerintem nem ér meg 10.000Ft-ot a Fatal1ty. Inkább ilyet vegyél szerintem: http://www.argep.hu/product_427005.html Vagy még a Cooler Master Hyper TX is nagyon jó hűtő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Meg ahogy néztem nagyon hangos is (42,5dB). Egy Cooler Master Hyper TX tényleg jó lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Január 1, 2008 Author Share Posted Január 1, 2008 (edited) És egy Asus Silent Knight? A prohardweren nagyon dicsérik, de a Cooler Master Hyper TX-et is . http://prohardver.hu/teszt/nagyteljesitmenyu_cpu-hutok_2_2/ertekeles.html Módosította Január 1, 2008 Silverr Tilos a direkt link,code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 frostytech.com-on nézd meg... amúgy a Noctua termékek se rosszak..., meg ennyiért a Zalman 9500/9700-as jó választás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Január 2, 2008 Author Share Posted Január 2, 2008 A Zalman CNPS9700 NT nem hangzik rosszul. A tesztben is elég csendes és rendesen hűt is. Na így most már felmerült 2 jó hűtő is: az Asus Silent Knight és a Zalman CNPS9700 NT. Ezek közül melyik lenne a jó vétel, választás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 NT helyett a LED-et vedd, 2k-val olcsóbb, és u.a. a kettő, csak a szine más (meg a led szine) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Január 2, 2008 Author Share Posted Január 2, 2008 Rendben, köszönöm mindenkinek a segítségét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 nekem CNPS9500 Led em van az is jól szugerál szóval a 9700 tuti jó lesz meg még huzni is lehet vele szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxs13 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Helló! 2 éve használom a fatality - t .... és még mindíg ugyanolyan hangos (én szereztem hozzá fordulatszámszabályozót, ha le van tekerve akkor már elviselhető, de még ekkor is hűti a procit mint állat:D , csak pár fokot melegszik(2-5°c)) , de garantáltan müxik! akárhogy húzathatod a procit ez nem engedi, h túlmelegedjen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts