Nicky066 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Még sajnos nem , de tervezem , hogy utánanézek a csak azért sem írom le melyik keresőportálon , és meglesem , hogy néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Ahogy a quimby nevezetű eggyüttes is említi az 1ik dalában: "kevés az ember,sok az ember szerű lény" . szal lehet h talákoztam már 1-2 vel.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PunkSkull Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Én már láttam,képzeljétek el voltak fülei, feje meg haja!!! Borzalmas volt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem még nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matadorbela Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 sajna mostanába egyre kevesebbett. az idióta droidok ellépték a földet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 keresem őket!aki akar segíteni az keresse őket!Ezeket a primitív lényeket megakarom d..ni!!!! de csak a nőket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 én láttam!! hévvel szoktam járni azon szoktak lenni meg buszon itt-ott! Ha biztosra akarsz menni nézz be egy kocsmába ott mindíg van valaki, bár az embernek egy kicsit elferdült változata, de a célnak megteszi mármint nem a dugás céljának ... hanem ha embert akarsz látni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 egyenlőre a kocsmában csak Anetka volt aki sajnos UFO de járom tovább a kocsmákat..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 uhhh....nem tom... A neten eccer láttam emberől egy képet (valami jó csaj volt), de sohasem találkoztam ugyanolyannal...szóval szerintem nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Hallotam olyanokat hogy köztünk vannak meg hogy odaát.... nemtom most mivan.... de szerencsére még nem láttam eggyet sem... de azt monndják már 6 milliárdan vannak én félek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 mi az az ember? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 minden reggel, leülök valami ovális izére, nyomódik ott hátul, vége a görcsnek, megnézem mi van ott, és állítólag az az ember. szar alak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Az ember (latinul: Homo) társadalmi lény; közösen végzett munka, a tagolt beszéd és gondolkodás jellemzi. Mindezek révén képes a világ megismerésére és átalakítására. Rendszertani szempontból állatfaj, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik. Valamennyi ma élő ember egységesen a Homo sapiens faj tagja („értelmes ember” vagy mai ember). Sajátos tulajdonságai: egyenes testtartás, két lábon járás, fejlett agykoponya (1300-1500 cm³), ennek megfelelően megnagyobbodott és különösen fejlett agyvelő, számtalan feltételes reflex és képesség az elvont fogalmak alkotására. Legjellegzetesebb tulajdonsága a gondolkodás és a másodlagos jelzőrendszer (beszéd és nyelv). Az ember biológiai neme szerint nő vagy férfi, ivarérettsége szerint gyerek (lány és fiú) vagy felnőtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 találtam képet a emberröl de javítsatok ki ha nem ez a igazi ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 uuhh Peti1000 én még akkor sosem láttam embert Vagy várj hasonlít az angoltanáromra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kungelfang Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Csak egyszer! de azt is csak egyszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davacs Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 na a polgári cooltúra ismét ki..szta a biztosítékot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 fúú 6 milliárd megszállták a földet!!!!!!!!!!! invázió!!!!!!!!!!!!!! segítség ezek az ócska szarok beépültek közénk gyurcsányt is lecserélték 1 ienre azé ien hülye!!!!!!!!! na jól van ide is írtam ezek az emberek ..... XD jaajjjj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Nem Én mindig csak kis zöld emberkéket látok mindenhol Szerintetek velem van a hiba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 én nem embert láttam hanem majmokat jah s 2 lábon járnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts