davedane Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) Sziasztok Van egy 160-as Maxtor Ata 133-as 8mb pufferel rendelekző 7200rpm sebességgel működő vinyóm. Ezt a vincsit átraktam egy másik gépbe. Na innentől kezdődtek a problémák Leírom pontokban: 1.Ugyebár ezeket le kell formázni,és teljesen újra kell rakni a winfost. Na de itt volt az első probléma.A winyót ne lehetett teljes formázással leformázni,csak gyorsall. OKé,leformáztam,winfos fel,utána ismét formázás 2.Na utána már sikerűlt rendesen leformázni,és fel is rakta rendesen a winfost. 3.A windows rendesen ment,de egy másfél óra után bejött a kékhalál. 4.OK ismét újra az egész,most már rendesen is megy,DE a teljesítménye játékokban kalap kaki,mert a 120-as Samsungal sokkal gyorsabban mentek a gamék. 5A winyó nem kattog,tehát még nem járt le az ideje,de mégis valamiért lassú. Ja és még v.mit meg szeretnék tudni. Hallottam,hogy a Maxtor vinyóknak van v.mi gyári formázó progija. Ez mire lenne jó,jobban le formázná a winyót,mint a windows? Kérlek segítsetek,mert már a kolbászom kivan az egésszel. Hát kb ennyi lenne a próbléma citromba facsarva. Módosította December 30, 2007 Silverr Adj kifejezőbb cimet a témáknak!Valamint használd a szerkeszt gombot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momo2828 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Nekem is egyszer volt ilyen bajom a 80as maxtorommal, a sebessége max 30 mb/s volt, az írta a HDtach nevű progi. Nálam a szalagkábel volt a ludas azt kicseréltem és jó lett. Nem tudom, hogy nálad ez lehet-e a baj de talán érdemes kipróbálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 1, kábel csere, amint már irták 2, teszt a gyári progival 3, norton disk doctor (Hiren's BootCD-n van) 4, Hiren's BootCD-vel teljes újraparticionálás és formázás (FAT32 vagy NTFS-re) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 igazatok volt,a tápkábel rosszalkodott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 (edited) Ajánlom ezzel kezd nekem is ilyesmi vinyom van mint neked... HDD Low Level Format Tool 2.36.1181 http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml Maxtor Powermax 4.23 http://www.majorgeeks.com/Maxtor_Powermax_d1386.html Módosította Október 11, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djfhzero01 Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 nekem is hasonlo problám volt a 160maxtoromal de én miután zsir uj asus ide kábeleket raktam a gépbe és felraktam az alaplapi ide vezérlö driverét naon jol megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts