Ricsi96 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 A közelében lakom, sokszor járok arra, talán az egyik legjobb magyar nagy város. ( bár nem nagyon szeretem a nagy nyűzsgést ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 20, 2008 Author Share Posted Március 20, 2008 Szerintem egy csomó beruházás, meg fejlesztés következtében egyre jobb lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileszendi Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Debrecen nagyon jó hely! Én mondjuk ott lakom a hét 5 napján a Gulyás Pál Kollégiumban és 4. éve a Tóth Árpádban nyomom az iskolapadot, de még nem unom. Szóval Debrecen egy király hely! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Hát Debrecen sztem Mo. legkirályabb városa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Én csak a Tankcsapda miatt bírom Debrecen-t! Amúgy nem rossz hely, jártam már párszor ott! Hogy a Főnix Hotel-ben mik vannak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 21, 2008 Author Share Posted Március 21, 2008 Főnix Hotel? Egész életemben itt éltem és eddig nem hallottam róla . De most épül Kelet-Mo. első 5 csillagosa, a Hotel Divinus! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Hogy a Főnix Hotel-ben mik vannak... Na, mik vannak? Én az Aranybikáról hallottam durva dolgokat az évfolyam társaimtól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 Aranybika? Az egy f*s, oda csak nyomik mennek, akiket sehova nem vesznek fel, és ki akar szakács lenni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Na, mik vannak? Hááát ott volt a szállásunk osztkir-en 2000 szeptemberében. A földszintről igen erőteljes lihegés hangzott az egyik szobából, egy idő után már mindannyian az ajtó előtt hallgatóztunk míg el nem zavart a portás És ez mindkét éjszaka előfordult... Még az ofő is kérdezte, "ti nem hallottatok különös zajokat éjszaka?" szerk.: na most távol álljon tőlem, h lejárassam a Hotelt, de már más debreceniek is mondták, h hasonlót tapasztaltak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 én a melé a hotel melé járok suliba csináltunk már hülyeségeket feldobáltunk parzielt az erkélyükre meg valami fasz le buz* ot minket meg megpróbált leköpni mi meg erre felhajitiut ami uzsonára kaptunk a suliba ja igen és debrecenben van a fácán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 A Fácán-törzshely, mi :D? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Aranybika? Az egy fos, oda csak az ilyen nyomik mennek, akiket sehova nem vesznek fel, és ki akar szakács lenni??? Most én elsősorban a szállodai viszonyokra gondoltam, és nem a szakács tanoncokra. Ugyanis a hotel kívül-belül csili-vili, viszont van egy legfelső szintje, azt is mondhatnám, hogy a tetőtér. Oda nyilván nem a diplomatákat helyezik el, hanem pl. olyan vidéki egyetemistákat, akik Debrecenben tanulnak, és valahol szeretnének lakni. Nekem van egy évfolyamtársam, ő is itt lakik. Voltam egyszer fent nála, és hát az a retek, ami fent van, az már fájdalmas. Nem is képzelné az ember, hogy egy öt csillagos hotelben van... Elvileg van takarítónő, egy héten egyszer jár, ha jár. Ha valamelyik szobában megtelt a szemetes, akkor azt csak lazán kirakják a folyosóra, úgyhogy amikor én is mentem, akkor is ilyen kupacok sorakoztak a falak mellett, mint valami menekült táborban. Ja, és mindez húszezer forint egy hónapra, amibe természetesen csak a szoba van benne, kaja, vagy ilyenek semmi. (Nem is értem, hogy a hotel ezen részét miért nem dicsérik, csak a többit...) ja igen és debrecenben van a fácán Eh, ezt inkább hagyjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 Na jó, lehet hogy durván fogalmaztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Nem fogalmaztál durván, legalább is én nem vettem a szívemre az írásod, én büntető jogász leszek, nem pedig szakács. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 Akkor rendben, mert van néhány ismerősöm, aki a Bikába jár a szakácsiskolába és hát a szellemi nívójuk elég érdekes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kheby Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Én Debrecen közelében lakok, de ide járok suliba, tehát a napjaim nagyrészét itt töltöm. Színvonalát emeli az RH party, amely keleten a legszínvonalasabb Hip Hop party. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 26, 2008 Author Share Posted Március 26, 2008 Amúgy az a jó, hogy egy csomóan szeretnek valamit a városban, és így úgymond örülhetünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 én is itt lakom juhhéééé és szerintem ELMEGY ez a hely bár szerintem PEST sokkal királyabb , itt a munkalehetőségek egyenlők a nullával na már ha itt vagyunk akkor végül is utálom debrecent a munkák miatt de amúgy frankó hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 Na, friss hír, hogy Debrecen most írta ki a közbeszerzési pályázatot a 2-es villamosvonal leendő új 18 villamosára. Fejlődünk xD! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szerintem szép város. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 Ja és a DVSC továbbjutott az UEFA-kupában és majd augusztus 14-én a svájci Young Boys lesz az ellenfél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szerintem is szép város, egyszer már voltam ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 nagyon köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Nos régen nem értettem hogy miért mondja minden ismerősöm aki nem debreceni, hogy ez milyen szép város, gondoltam magamban: "azért mondod ezt, mert még csak a Piac utcát láttad" de most tényleg egyre pofásabb lesz, és végre megcsinálták a Bartók Béla úton a bicikliutat !!!! a Bartók lett a legkirályabb út sztem a városban. De most épül Kelet-Mo. első 5 csillagosa, a Hotel Divinus! az a pirosas színű, a nagy erdőn? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 Pontosan, és a napokban adták át ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Mondjuk a Debrecenben lakókat érdekli sztem a legkevésbé, mivel ha debreceni vki akkor van háza/lakása Db-ben és nem megy hotelbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 Amúgy mikor megnyitották, akkor felajánlották a környéken lakóknak, hogy a kellemetlenségekért cserébe egy hetet ingyen eltölthetnek a hotelban ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Kajakra? Megyek akkor... valamivel bizonyítani kell hogy a környéken lakom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Gondolom lakcímkártya sem ártana! de biztos tudsz hamisíttatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts