somaster Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) Ebbe a topicba mindenki írja le, hogy miket halott, vagy tud imádott városunkról, Debrecenről! Sok-sok véleményt, hadd tudjak következtetni ! Ezt a topicot mért zárták be, nem tudjátok ? Módosította December 27, 2007 spirituell Bejelölted a csak szavazást, azért záródott be.(spirituell) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 De mostmár él? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 A barátnőmmel itt fogunk laki,én imádom Debrecent...most legutóbb a kirakodóvásáron voltam,asszem egy hete... Szupi kis hely,tetszős...vár a Kossuth egyetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Itt születtem, itt élek, nem akarom elhagyni, a szívemhez nőtt!! Szerintem jó kis város! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Mo-n a legélhetőbb hely.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivados Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 szerintem is Mo leglakhatóbb városa de akkor is Milánó a legjobb hely az egész világon, és persze Manchester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 szerintem is Mo leglakhatóbb városa de akkor is Milánó a legjobb hely az egész világon, és persze Manchester Te ott laktál már? Remélem felvesznek Debrecenbe az egyetemre, sz'al szeretem ˇˇ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Sztem király hely! Majd ha ott tartok, hogy kirepülök a családi fészekből szívesen költöznék oda. Sztem a legkirályabb magyar város! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunsasahun Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 azé jó hely mer mellette van HAJDÚSZOBOSZLÓ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Sztem Mo-on a legjobb város! Mostanában iszonyatosan fejlődik: Főnix csarnok, Kölcsey központ, Nagyuszoda, stb...na meg a rendezvények: rövid pályás úszóbajnokság, Da Vinci kiállítás, kosár, jéghoki, stb...Ráadásul Kosa a polgármester... I love Debrecen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 Szupi kis hely,tetszős...vár a Kossuth egyetem Pontosítanék, Debreceni Egyetem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 Az az igazság hogy én nem tudok Debrecenről semmit,soha nem jártam még a környékén se.Ezért arra szavaztam, hogy ugyanolyan, mint a többi magyar nagyváros , mivel jómagam Győrt tudom hozzárendelni,mint nagyváros. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 LOKI, Tankcsapda, Nagytemplom? Ezekről már biztos, hogy hallottál, és ha hallottál, akkor már tudod Debrecen legfontosabb "nevezetességeit". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 no igen a TCS jokis koncerteket szokott adni pl a legutobbi is jó volt bát kicsit késve ékreztem rá én szeretem Debrecent tt születtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Január 13, 2008 Author Share Posted Január 13, 2008 Na, az a lényeg, szeretjük a várost, most is lesz egy csomó új fejlesztés, csak az a lényeg, hogy legyen kész a kettes villamosvonal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Pontosítanék, Debreceni Egyetem. Mindig tanul az ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 én most felvételizek hát nemtudom debrecenbe van választék bőven Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Itt születtem, itt élek, de már nagyon unom, eljön az az idő is amikor lelépek innen. Az tény hogy fejlődik, de akkor is unalmas az RH partykat leszámítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Dani] Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Egyszer ha voltam Debrecenbe (arra se nagyon emlékszem) de amennyire beugrik egy átlagos magyar nagyváros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 itt voltam táborba szal Jóóóó hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 (...) csak az a lényeg, hogy legyen kész a kettes villamosvonal! Arra szerintem még - ahogy én látom – olyan tíz évet várni kell. A 32-es busszal ugyanis jelentősen csökkentették a 31-es túlzsúfoltságát, és ez nem igazán kedvez az új villamos kiépülésének. De én nagyon örülnék neki, mert az Újkertben lakom, pont jól jönne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 hát őőő.. egy bazi nagy szerelem kötött oda és megszerettem a várost is, és hiányzik. de nem mondanám olyan hajdehűha helynek, szeged pl sok szempontból szebb.. mégis szívesebben élnék debrecenben szeretem azt a helyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Február 10, 2008 Author Share Posted Február 10, 2008 Na, örömmel töltenek el hozzászólásaitok, úgy látszik a szavazatok is termelődnek (én nem is olyan rosszak )! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoukqueen Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 harmadik éve nyomom itt az egyetemen, de sztem tök jó egy város Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 A villamosra reagálva: 2008-ban, ha hiszitek, ha nem, meg fognak kezdődni az építkezések! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Szerintem egy nagyon király hely!Szívessen elemennék mégegyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 A villamosra reagálva: 2008-ban, ha hiszitek, ha nem, meg fognak kezdődni az építkezések! Legyen igazad, én örülnék neki a legjobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 nagyon szép hely!Jártam már itt párszor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Március 16, 2008 Author Share Posted Március 16, 2008 Oké! Szerintem nagyon jó irányban halad ez a város, egy csomó modern, meg új épület épült, épül, szerintem ez egész Mo-n egy kakukktojás a többi városhoz képest! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Szerintem is a lehetőségekhez képest nagyon jól fejlődik a város, Kósa mindent megtesz érte. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Debrecen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts