themaster Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Képzeljük el hogy egy kocsit akarunk lopni!, feltörjük a zárat, beülünk a kocsiba, valahogy beindítod, na de most az a kérdés hogy el a tudsz vele indúlni? 1. próbáld meg benyomni a jobb pedált , ha elindúl akkor jó 2. nyomd be a bal oldalon levő pedál-t és fogd meg a váltót, told ki balra, és told fel!, engedd fel a pedál-t LASSAN!, és lépj a jobb pedálra az induláshoz. 3. ha hallod hogy a kocsi hangja egyre jobban vékonyúl, akkor ideje váltani, engedd fel a jobb pedált, nyomd be megint a bal pedált, és válts kettesbe! ( told le a váltót, addig ameddig engedi ), engedd fel a pedált és taposs a jobb pedálra, és ezt végig az összes váltási szintig! Váltási Alakzatok : ( Rá van rajzolva a váltóra ) Kiindúlás : Üres (N) 1 : Balra fel! 2 : Ameddig engedi, le! 3 : Kicsit fel, kicsit jobbra, ameddig engedi fel! 4 : Ameddig engedi, le! 5 (ha van) : fel kicsit jobbra kicsit, ameddig engedi fel! Remélem jól írtam pl ha kanyarnál vagy és leakarsz váltani pl 4-esből, 2-esbe, akkor így kell: feltolod kicsit, kitolod balra ameddig engedi, és letolod ameddig engedi itt egy alakzat a váltásról 1 3 5 |--|--| 2 4 R legtöbb kocsiba így van remélem segítettem azoknak akik kocsit törnek fel és nem tudnak vezetni! és még valami, a kocsi beindításához, kell használni a Kuplungot (bal szélső pedál)-t! By TheMaster Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratezz Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 köszi a fontos információt majd ha legközelebb még egyszer elopom a ferrarit akkor ezt fogom használi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 attól függ milyen ferrari.A régibe ilyen amnuális váltó van. Az újakba smg félautomata.A kuplung automatikus csak egy kart kell nyomni a kormány mögött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratezz Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 akkor ezek szerint elmegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 mondjuk , én a saját kocsim alapján írtam le, de más fajta kocsiba se sokat változik, általába rá van rajzolva a váltófejre az alakzatok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Azt nem értem h a beindításhoz miért kell használni a kuplongot?? Esetleg még a gázt ha olyan autót akarsz ellopni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Ez sima ügy. De biciglit hogy kell lopni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Azt nem értem h a beindításhoz miért kell használni a kuplongot?? Esetleg még a gázt ha olyan autót akarsz ellopni! indításnál azért kell kuplung (így tanítják mindenhol, hogy rögzüljön) mert ha neaggyisten olyan hülye voltál, vagy akár direkt sebességben hagytad a kocsit, akkor indításnál ne vidd ki a garázsajtót... nem kötelező, de jobb, ha így rögzül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts