robbychavez Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Helló! nekünk még nincs, így megkérdem, kérlek szavazzatok. Januárban szeretnünk egyet, valamelyiket. Én úgy gondolom, h a UPC-vel jobban járnánk. csak hát itt a digi. Szal még nem tudjuk. a full csomag ha jól emléxem 4900- alatt van. és tartalamazza az eus2, meg hbo1,2 mgm, meg cinemax, stb. én emiatt ezt választanám. Meg ezuttal egy kis közvéleménykutatás is születne:) thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Szia! Nálunk most lett bekötve a diginet 10mbit le/10mbit fel mindössze 2500 ft-ért! A UPC jóval drágábban ad kevesebb netet! Úgyhogy egyértelműen a digi! (olcsóbb és jóval gyorsabb!) szerk: A TV is Digi és semmi baja! Rendesen műxik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 szerintem UPC.. Digi megbízhatatlan.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Nálunk a Digi internet mellé egy hónapja lett bekötve a Digi tv, és abszolút nem tudok rosszat mondani rá. Olcsóbb, mint a UPC, ráadásul sokkal több csatornát is lehet vele fogni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 És pl. a digi tv-vel be lehet e fogni az eurosport 2-őt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 4 éve van UPC-k és eddig semmi probléma nem volt vele!Szal UPC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 Eléggé kétséges eddig a szavazás. 50-50 Remélem januárig lesz valami DÖNTÉS... És rajtatok fog múlni mindez:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Nálunk egyik sincs még, de tervezzük. Így érdeklődéssel olvasom a topikot és a tapasztalatokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 digi tv egy rakás szr nekünk az van és elégg megbízhatatlan csomószor van olyan h esik szét a kép.... :excl: Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, hogy a kép minősége az kívánni valót hagy maga után finoman szólva is, úgyhogy az egyik újévi fogadalmam az lesz, hogy rögtön januárban rájukszólok, és addig szorítom a töküket, amíg ki nem jönnek, és nem csinálnak valamit a kép minőségével, mert árban tényleg nagyon jók lennének. Amint tudtam intézni velük valamit, majd megírom nektek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 Volt szerencsém megnézni amúgy egyszer egy digi tv által közvetített sport klubbon az adást. És ne tudjátok meg, de köpedelem volt, amennyi piros árnyalatot használnak vagy zöldet. Mellesleg amit láttam az foci meccs volt... nagyon egybe mosódott volt a kép... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Hmm nekünk is Digi tv van voltak gondok de mind beállitási gondok (pl az antenna nem volt rendesen beállitva) a kép szép nagyon 100 hz tv-m van! Egyetlen gond van ha nagyon esik az esö akkor a kép mosodik! Amugy meg vagyok vele elégedve föleg hogy csak 2700 ft a upc nál ez a csomag veri a 6000 ft! Lassan már bekötném a netet is de a köcsög upc vel még szerzödésem van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anzo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Javitsatok ha nem jól tudom de netet csak a kábeles DigiTv-hez lehet rendelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Akkor kijavítalak. Nekünk olyan két év elteltével lett a nethez megrendelve a digi tv, bár azt nem tudom, hogy ez más városokba hogy működik, de nálunk nincs ilyen megkötés szerencsére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoomol Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 upc!A digi tv egy kalap *** nagyszüleimnél az van és nagyon gagyi igaz olcsóbb de ha már egypici szél is fúj elmosódik ugyhogy upc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Szerintem akkor nincs rendesen beállitva és azért olyan! Módosította Február 29, 2008 spdeluxe Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 DigiTV nem csak antenna lesz szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 UPC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted Január 2, 2008 Author Share Posted Január 2, 2008 Üdv! Döntöttünk! UPC. De úgy hogy, végül csak maradtunk upc kábellel. Én spec jobban szerettem volna UPC műholdat. Most megint jön a de: egy Upc-n leszünk mind kábel, mind internet (5 bites), mint telefon. Esetleg van vki, aki pont így van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi8212 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Digi Sokan fikázák nálam muxik rendesen!!! :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 UPC egyértelműen. A Digi többet késik a földi adáshoz képest, valamint többször száll el és akkor se kép se hang. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Üdv! Döntöttünk! UPC. De úgy hogy, végül csak maradtunk upc kábellel. Én spec jobban szerettem volna UPC műholdat. Most megint jön a de: egy Upc-n leszünk mind kábel, mind internet (5 bites), mint telefon. Esetleg van vki, aki pont így van? Jaja mi így vagyunk... Minden kira Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 UPC powawaaaa:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Szintén UPC TV és net is!!! 4ever UPC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 digi jóvalta több adót kínál (kb 35-38 magyar nyelvű) emelett +1 magyar sport csatorna, és 4 darab discovery channel, 2 national gegraphy, 3 viasat adó, animal planet és így tovább és így tovább ... s rövidesen - már félig-meddig hivatalos forrás szerint - rövidesen 4-6 új csatorna lesz.... Na, vajon melyik a jobb? klasszisokkal többet kínál, több adót, több szórakozási lehetőséget, vagy 10 dok film csatornát. És ezen kívül van AXN is..... de hát ti tudjátok és egyébként is... fix ip rul'? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 csakis a DIgi tv... az a tuti es meg olcsobb is... vagyis nalunk olcsobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glarion Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Digi TV, mindenképp, hogy miért is? Egy az, hogy jóval olcsóbb, sokkal több csatorna van, sok csatornánál, lehet nyelvet változtatni, nézheted magyarul vagy angolul (van hogy románul, csehül ), nyelvgyakorláshoz is tökéletes. Teljesen igaz, hogy nagyon-nagy viharoknál esténként volt hogy elment, de kb kéthavonta egy este ha van ilyen, általában ennél is ritkábban. Előtte UPC-nk volt, és többször nem volt adás, mint Digi-n, állandóan gondok voltak a kábellel, elvágta véletlenül a vízmű, és nem volt a városban, olyan is volt, hogy az egész megyében nem volt, és a végefele mielőtt váltottunk, már havonta többször is előfordult. Ha a műholdat jól állítják be, az adás minősége is tökéletes Digi-nél, egyetlen dolog amit a váltásnál nehéz volt megszokni, hogy mikor csatornát váltasz nem rögtön vált a következőre, hanem mondjuk 2 másodperc amíg a műhold megtalálja, de ez is megszokható pár hét után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Nekem UPC és jelenleg elég jól funkcionál! Látom a szavazásokat és kiegyenlített a verseny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Arról meg ne is beszéljünk, h. ha valaki azt akarja, hogy soha ne legyen probléma beszerez egy nagy méretű alumínium tükröt... nekünk a régi parabolájé volt fent, és mondta az ürge is, h. semmi érteme nincs leszedni, mert az újabb tükrök már gyengébb 'kevertebb ötvözetek' és hogy az jóvalta stabilabb lesz... magyarán nekünk arra lett felszerelve az új vevő és tökéletes! (de ettől függetlenül a digis tükör ugyanúgy járt, tartalékként majd jó lesz.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 betárcsázós internetkapcsolat :lol: am nekem UPC van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 És pl. a digi tv-vel be lehet e fogni az eurosport 2-őt? Igen, most már van Eurosport2, sőt még TV Paprika is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts