kodax Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ez egy nagyon jó oldal és télleg működik kipróbáltam képekkel.Csak feltöltöd utána pedig rá kattintasz a kék linkre és kiadja,hogy mik a mirrorok. ezekre tölt fel: RapidShare.com Axifile.com Bestsharing.com Cocoshare.cc Depositfiles.com Mihd.net Sharing.ru Turboupload.com az oldal neve: Halott oldal üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lincoln6echo Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 (edited) Már megint szó nélkül törölte valaki a hasonló témájú gyűjtő-topic-om. Pedig hivatkoztam erre az oldalra is... De akkor legyen itt a gyűjtőhely, nekem aztán ugyan mindegy. Ha nem tetszik töröljétek... csak nem értem... http://hubupload.com/ http://massmirror.com/ Értetek van, nem ellenetek. Nem értem, hogy akkor minek kell törölni. Módosította Május 12, 2008 Nietzsche Ha utána olvasnál kicsit, akkor tudnád, hogy bizonyos történések miatt pár nap hozzászólásai elvesztek (későbbi adatbázis lett visszaállítva). Szóval, az állításod valótlan. (Nietzsche) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aryol Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Ez érdekesnek tünik.... szóval van egy Rapidos linkem és azt áttölti más tárra is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lincoln6echo Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Olyasmi Aryol. Csak már meglévő feltöltést ezzel nem lehet áttenni a többire! Vagyis először feltöltöd a hubupload vagy a massmirror oldalára a cuccot, aztán az szépen feltölti a többi helyre. Magától, automatikusan... így sávszélt spórolsz, mivel tőled csak egy helyre megy fel a cucc. Nem is értem, hogy a magyar feltöltők miért nem használják. Mások elvileg igen, hiszen ha megnézed a legtöbb nem saját feltöltést amik általában külföldiek által feltett dolgok, ott gyakoriak a mirror-ok. Tisztelet (az általam nem ismert) kivételnek! Akinek van esze (ez nem sértés volt arra, aki nem használja) az a fentebb írt oldal közül használja valamelyiket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodmoon Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Én azt nem értem, hogy hogyan tudom a saját accountom csatolni a linket pl. Megauploadon vagy Rapidon. Gondolom a mirror sima linket csinál,és nem acc-hoz tartozót,mert akkor persze,h nem használja senki... Arról nem is beszélve,h azok pont nincsenek a listában amit egyre többen használnak. Hotfile,Storage,stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts