Petrooo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Kiváncsi lennék ki mennyit költ karácsonykor, kinek adja, és mit ad neki! és télleg ird le aztán, ne csak szavazz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Én eddig 12nél tartok és még legalább 3rugó hozzájön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Szülők + Tesó kb. 15000 HUF... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 hát nem igazán szoktam ajándékot venni . nagyszülőknek szüleimmel közös , szülőknek öcsémmel közös meg 1-2 havernak valami apróságot és ha éppen van barátnő akkor neki is valamit (idén a bnő kimarad ). Tehát most 10 alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Kb. 20000HUF. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoomol Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 KB:Húszezer nekem is nem több! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Nekem összesen 11000ft volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Nekem 5000 ft volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucika01 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Én pár fricsót ott hagytam .. A szülőknek ( enyém - anyós ) 15 - 15 ezer -ért ajándék , lányomnak kb. 100 rugó - ( ritmusgitár erősítővel + sport eszközök ( mivel az egyesület szegény ) -egy két spéci ruha..a barátoknak pár apróság úgy 10 ropi körül .hát ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Én Kedvesemmel együtt ajándékozok mindig minden családtagnak De ő például kap tőlem egy szép gyűrűt, ami önmagában 8e körül volt (egy gyönyörűszép turmalin drágakővel díszített ezüst ékszer) Csak abból tudtam életemben elsőnek megnevezni a 'kavics' nevét, h az eladó felírta a blokk hátuljára sebaj, most legalább felkészültem a kérdésekre, s elnézve az ilyen kavicsok árát (ez rózsaszínes-lilás turmalin) még jól is jártam lásd http://www.bestbrill.hu/dragakovek-turmalin-c-1_16.html Nem hiába az Azték a kedvenc ékszerboltom Debrecenben iszonyat jó árai vannak... egyéb infókkal is felvértezve : http://hu.wikipedia.org/wiki/Turmalin http://www.mimi.hu/ezoterika/turmalin.html Összességében a karácsonyi bevásárlás kijött most kb 15-20 ezerből. Megint más kérdés és más problematika, hogy a felhasználói társadalom, a média és a reklámözön, hogyan értékteleníti el a karácsonyt napjainkban.... :-S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Hali ! Nálunk a családban ez a leghúzósabb ünnep ! Idén a lányaim 30 - 30 ezer froncsi értékben kaptak "jézuskát " a feleségem vitte a primet a mosogatógéppel + egyébb cuccos , ezenfelül jön még a tágabb család szerintem olyan 200 gurigáig nem igazán állunk meg ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmate92 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Mi biztos többet mint 100. Öcsémmel mi 80 ért választhattunk fejenként ajándékot. MEg még szülők vmit egymásnak, nagyszülők az még egy 100rugó biztos. Tehát sok. Akkor lesz nehéz, ha majd ezt a pénzt nekem kell megkeresni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 én nekem most 90 körül jött ki, mert uj fényképezőt vettem, de kicsit én is sajnálom, h a karácsony, már rég nem a szeretetről szól, vagy inkább arrol szol, hogy a szeretetet nagyon sok ember most már abban méri ienkor, h ki költ többet... eléggé sajnálom... de hát ien világban élünk... egyébként még arra is kiváncsi lennék, h van aki hitelből veszi? és mekkora lenne az a hitel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyamegfuck Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Legalábbis megpróbálok keveset költeni:D:D:D: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Anyámank egy fonott újságtartó - 1600 Ft Apámnak üveg whisky - 2000 Ft Nővéremnek vmi hajápoló izék - kb 2500 Ft Barátnőmnek egy könyv, mert már ékszert kapott annyit h fel se tudja venni - 3000 Ft Anyjának, apjának még nem tudom mit vegyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 en csak csajomnak vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Öcsém kap könyvet Sven Hassel - től a címe Fagyhalál B.nőm egy órát kap, nagyon szép elegáns Anya kap egy gofri sütőt öcsémmel közösen vesszük Apám meg egy halom csokit ő ezt imádja neki nagyon mást nem is lehetne venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Hát én sem költöttem olyan sokat,max vagy 5öt,de barátnőmmel festegettünk meg ragasztgattunk tegnap és saját készítésű,praktikus ajándékok lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 semennyit... nem tartjuk a karácsonyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 hogy-hogy nem tartjátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ha nem bánod inkább nem mondom el.. max Pm-ben! ha annyira érdekel akkor írjál PM-et, és ott elmondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Én nem költök egy fillért se Karácsonykor, szüleim vesznek, oszt kész. Na jó tesómnak már kéne vennem ajándékot . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 szerintem ez még nem aktuális téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 10000 körül... szülőknek és bnőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 szerintem ez még nem aktuális téma DE attól még leírhatja mennyit költ karácsonykor Én semennyit se... nincs jövedelmem, meg nem is tudnék mit venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Én olyan 5 000 forint értékben. Tesómmal összedobjuk és veszünk anyáméknak valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts