Niet Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 váááá..... Hihetetlen... kb 3 órája nincs netem... felhívom az ügyfélszolgálatot (T-on-os) válasz: rengeteg központi szerverük lefagyott globális probléma van náluk, rengeteg embernél nincs net, folyamatosan kapják a telefonokat adatokat írnak s aztán visszajeleznek majd megadott számra..... Nos, szerintetek Hack támadás áldozatai, dosolják a gépeiket, vagy valami egyébről van-e szó? (egyébként a telefon hatására helyretették nálam, de mint mondták ebből a körzetből még én voltam az első aki jelez, máshonnan viszont tömegével) voltam olyan ideg a végére... .hihetetlen :-S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 szerintem a t-com bekapott egy szép vírust ami gyönyörűen lebénította az egész rendszert, mert nem linux a szerver hanewm vinfos Csak egy ilyen magyarázatot tudok adni erre a kérdésre, mert ez a legvalószínűbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts