hamary Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Valaki szokta nézni a Viasat 3-on. Szerintem nagyon jó kis műsor érdekes.. És aműsorvezető haláli Ezt a műsort csaj ajánlani tudom, GYőzike mellett csak elfér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelcirák Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Én szoktam nézni, nem rossz, csak az a baj, hogy állandóan ismételnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS-Wittmann Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 én is szoktam nézni sztem elég jó szombaton szoktak az újak menni hétköznap meg ismételnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelcirák Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Már a szombati részeket is láttam. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Elég jó!Van amikor a hamisra is igazat mondok, az igazra meg hamisat! De azért elgondolgodtató!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 nagyon jó sorozat... a müsorvezető jó fej... a legjobb mikor az okokat felsorolja, hogy mi lehet és a végén a történet igazságon alapul, vagy valamelyik irónk tréfálkozik? de mindig valami jó fordulatot találnak ki, történeteken meg tudok néha nézni, hogy lehet az igaz , de amugy tetszik...csak kár , hogy nincsenek új részek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomee02 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 honnan lehet letölteni??? valaki meg tudná mondani kérlek nagyon szeretem ezt a sorozatot. vagy valaki tegye fel ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feci19880809 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Sziasztok igen tényleg jó lenne ha valaki feltudná tölteni eszt a sorozatot én is sokat néztem mikor adták azért sztem jó lenne ha újra adnák én örülnék neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheppard Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Ez a műsor nagyon jó volt, szerettem nézni, kár, hogy már nem adják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 én nagyon szerettem, állandóan néztem am amikre aztmondták, h igaz történet, az tényleg igaz? xD hát nemtudom mennyi a valóságtartalma, de a lényeg, h nagyon szerettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Szoktam nézni,nem hiába mondják,hogy maga az élet írja a legjobb történeteket. Bár ebben a sorozatban igen sok túl élénk fantáziájú forgatókönyv-író is közreműködik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Én a német RTLen néztem régen. Jó kis nyelvlecke volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts