DJPizsi Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Szal nekem van egy 3éves gépem,Asus K8N alaplap,2,8ghz+ proci, 512mb DDR2es mamória GeForce 6600GT videókari 2 winchester(80+30),meg 350w táp.Szal az lenne a problémám,hogy régebben csak ritkán,viszonnt most naponta többször egyszerűen kattan 1et használat közben és se kép se hang...szal megy a venti,de mintha megfagyna az egész,és kikapcsolni sem lehet.ilyenkor áramtalanítok,megmozgatom a kábeleket a gépbe és utánna jó.Mi lehet ahiba?Pls help,mert nekem fogalmam sincs,1. az alaplapra gyanakodtam,de ma olyannt csinállt h a monitort be ki kapcsolgatta.Vírus 100% h nincsen mert menet közbe 4X volt format... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Szeva, én a videókártyára gyanakszom elsősorban, mert nekem volt egy GeForce Ti 4200-esem és ott is előfordult ez a jelenség és csak az újraindítás segített. De ez csak akkor fordult elő ha játszottam és jobban meg volt terhelve a rendszer. Nem tom h neked ez a hiba mikor jön elő. Második tippem még a táp lenne, nem tom a típusát, de talán még az is beleszólhat a dologba.. Jó lenne megpróbálni a gépet egy másik videókarival ha gyakran csinálja ezt a dolgot akkor elő kell jönnie a hibának.. Meg egy alapos portalanítás sem árt néha a gépeknek..nagyon fura dolgot tud művelni egy poros gép.. Remélem tudtam segíteni, ha van még vmi akk írj nyugodtan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 nyertél,a videókártya megadta magát,vagyis azt írja h nincs benne videókártya,tehát sztem tönkrement...na mind1 drága mulatság lesz :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 (edited) Hát igen, én is megjártam anno Örülök h segíthettem Módosította December 20, 2007 Silverr Kerüld a trágár kifejezések használatát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anzo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Hol írja, hogy nincs benne videókártya? Lehet még a táp is mert nem ad elegendő feszültséget és akkor is produkálhat ilyet. Nekem amikor szarakodott az egyik tápom akkor egyszer az egyik vinyót nem látta egyszer meg a VGA-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Hát most lekopogom jó,de am úgy volt hogy mikor kapcsolódott be a szép piros american megatrends logó rózsaszín volt,és kiírta az xp hogy újj hardwer elem(vga) aztán resetelte,és utánna meg rendesen működött.Nemtom hogy mi lesz a baj,remélem a táp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts