realpat Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 képek időrendben: (A KOMMENTEKET IDE ÍRJÁTOK NYUGODTAN =) ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 túl erősek az élei a kivágásoknak... meg szögletesek is de próbálkozásnak jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 kösz majd javítom csak nem volt sok időm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 KOMMENTEKET AZ ÚJ KÉPHEZ PLSSS!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 éééérdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 összecsaptam tom csak nagy volt a pingem a codozáshoz, elekezdtem photshopozni, aztán meg áramszünet volt( de jó, pont 24-én...) és már nem folytattam utána,csak azt raktam be amit lementettem kb 5 perccel az áramszünet előtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 meglep, hogy pm-et küldtél, annyira nem vagyok profi photoshopban, hogy tanácsot vagy tippet tudjak adni annyit mondanék, hogy ez tetszik jobban: a másik is jó, de ez jobban tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 aha kösz csak azért repült a pm, mert láttam, h hallgatsz valamit, gondoltam itt is vagy, aztán eddig csak te írtál ide és azért ne szerénykedjünk: jó vagy ps-ben xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Nem rosszak a képeid, az utolsó tetszik, csak szerintem más színekkel jobb lenne Am szerintem Enisz télleg ne szerénykedj, vágod a ps-t :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 milyen színnel csináljam meg??? Szerk.: tűzszínnel jó??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Azt már rád bízom, próbálgasd Akár tűz színnel is xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 szerintem próbáld ki még kékkel is az szép tud lenni amúgy kezdesz belejönni nézegess sok tutort, és csinálgatsd őket... utána a saját dolgaidat is meg tudod csinálni a tanult technikával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 hát tutorokat nézegetem de inkább csak azokat a lépéseket csinálom amivel tom h tok kezdeni valamit... holnap megcsinálom a kéket is xD Szerk: am én inkább zöldes vagyok... nem tom az jobban tetszik... igaz a szobám is kék de azért a sötétzöld fal elég hülyén mutatna sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Szép lett, de am ha úgy csinálnád, hogy a tükröződés elmosása fent élesebb és lefelé haladva romlik, de lehet hogy megint nekem van rossz szemem és úgy van megcsinálva :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 erre nem is gondoltam de szerintem így is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Hát persze hogy jó így, csak úgy lehet hogy jobb lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 lol ahhoz képes h megnyitottam a topicot a képeimnek, szép kis csevegő lett belőle xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 16, 2008 Author Share Posted Február 16, 2008 felkerült pár új kép mióta írtatok... a legújabb Skywalker Lajos kutyámajma xD kommentek jöhetnek megvalósítás nem túl profi de nekem tetszik xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 whááá ez állati!!grat hozzá ügyi vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 szépek grat hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Vannak jó képeid. A kutya majom montír tetszik a legjobban. Berakhatnád ide linkelve is a képeket, így nem lehet tudni hogy melyik a friss. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 17, 2008 Author Share Posted Február 17, 2008 kösz majd akkor az első Hsz-be berakom időrendben a képeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 szerintem flegeton úgy értette, hogy ahogy készülnek a képek, add hozzá hszekhez. elsőbe azért nem jó, mert csak X mennyiségű kép lehet egy hszben, és ha betelik, akkor ciki van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 17, 2008 Author Share Posted Február 17, 2008 ja jó... akkor majd legközelebb új hsz be rakom... kösz a tippet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 23, 2008 Author Share Posted Február 23, 2008 új kép: hát ez úgy volt hogy... unatkoztam, photoshopot megnyitottam görcs állt a kezembe és elkezdtem rángatni az egeret (na jó nem teljesen ez a sztori de az a lényeg h unatkoztam) és ez sikerült... nem valami pro munka de semmi 5letem nem volt... hát elég gagyi ötlet... na mind1... lehet értékelni xD szerkesztve: jobb oldali fogat elrontottam, kijavíotttam + egy kis szuvasodást is adtam neki xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 höhö faxa lett és a neve is találó-->Toothy grat. én is kreálok vmit,csak meg kéne tanulnom PS-ezni,mert elég kezdő vagyok benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 23, 2008 Author Share Posted Február 23, 2008 áhh most nagyítottam ki elrontottam a jobb oldali fogát... 2 perc és kijavítom kösz kodax... én is csak 2 hónapja kezdtem és még enyhén szólva is van mit tanulnom... Szerk: a kép kijavítva (2 hsz szel feljebb megtalálod) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Grat, nem rosszak (nem mintha értenék a ps-hez, eddig vagy 3 órát foglalkoztam vele ) A kutyámajom a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Toothysnak azélrt valami árnyékolást, emrt gondolom kb a gömbhöz lenne a legközelebb és annak vannak árnyékos részei, ha nem gömbhöz akkor nem szóltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 23, 2008 Author Share Posted Február 23, 2008 ok holnap megcsinálom kösz a tippet Flegeton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts