dean23 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Jelenleg az Intert, Man Utd-et és a RMCF-t tartom a legerősebbnek a mezőnyben, de bárki kifoghat egy rossz napot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 a chelsea a kedvencem ezért a chelsea fogja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Sztem az Arsenal - AC Milan párharc győztese nyeri meg a BL-t, remélem az Arsenal lesz az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Arsenal! Remélem még a PL-t is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Liverpool-ra szavaztam... ha belelendülnek akkor nagyon nagy esélyük van rá hogy megnyerjék a BL-t, de ha nem akkor ezvan a másik jelöltem a Real Madrid lenne, ha többre is lehetne szavazni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 AC Milan nem vitás! benitez óta most fogok először szurkolni a Liverpoolnak,hogy csak azért is legyen meg a döntő a két csapat között Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Alap hogy CHELSEA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtension Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Na nemár gyerekek, Liverpool, Milan, Chelsea pfff... esélyük sincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 akkor kinek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Esélyük van, de amilyen erős a mezőny most... bármi megtörténhet, de akár ki is eshet a Real Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Na nemár gyerekek, Liverpool, Milan, Chelsea pfff... esélyük sincs Persze persze!Csak annak a csapatnak van esélye amelyiket TE szereted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Na nemár gyerekek, Liverpool, Milan, Chelsea pfff... esélyük sincs Akkor kinek van esélye, mond meg!? Szerintem minden nagy oda érhet, az Afrika Kupa most bezavar, mert jobban fáradnak, meg persze az idő, hogy Ghánában 30 fok-van este is, és utána vissza jönni az egész hideg(jelenleg) Európába, hogy-hogy teljesítenek majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Azért a Liverpoolt, Chelseat, Milant nem kellene lebecsülni. De ezeka csapatok sem olyanok, mint fénykorukban... szerintem nagyobb esélye van a Madrid mellett pl. az Arsenalnak, Manchesternek. De nem tudhatjuk hogy milyen formában lesznek ezek a csapatok akkor, amikor teljesíteni kell. Jelenleg ők a legerősebbek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Na nemár gyerekek, Liverpool, Milan, Chelsea pfff... esélyük sincs engem is érdekelne hogy akkor szerinted melyik csapatnak van esélye... ? ha úgy vesszük, akkor mindegyik csapatnak úgyanannyi esélye van megnyerni a BL-t, egyik csapat sem véletlenül van itt... akármilyen játékosokból áll egy csapat, attól még lehet egy rossz sorozatuk (pl. a real, minden évben a legesélyesebb csapatok közé tartozott, és nézd csak meg... közük nem volt a döntőhöz az utóbbi években), és nem egyszer láthattunk már "kiscsapatot" a BL-t nyerni, lehet hogy idén a Celtic vagy a Fenerbahçe nyeri az egészet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiscitrom Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Én az Arsenal-ra szavaztam,mert a kedvenc csapatom!De szerintem simán ott lehetnek stat. alapján! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts