enisz Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Üdv! Böngésztem egy témát itt a gumiszobában, zenekarokat kell felsorolni, és F betűre eszembe jutott a Fostartály, csak éppen elkéstem vele Mindenesetre gondoltam meg kell mutassam, eszméletlen, hogy mik vannak http://fostartaly.uw.hu/ Itt a zenekar honlapja, számokat is lehet letölteni Szerintem nézzétek meg, én még most is könnyezek ennek hallatán :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 ennyi baromságot összehozni... kik ezek a marhák??? inkább tenyészteni kéne őket, és vadászhatósági engedélyt kiadni rájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Ezek tényleg betegek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 na jah... hallgattatok is meg tőlük számokat, vagy csak a nevükön vagytok kiakadva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvesajt Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Én már 2 éve hivatalos Fostartály rajongó vagyok. Első számuk, amit megismertem, a Darth Vader buzi volt. Rögtön beleszerettem ebbe a technikás, ugyanakkor hihetetlen stúdióminőségű zenébe, ezért utánuknéztem. Azóta megvan az egész életművük, sajnos koncertjükre nem tudok eljutni. A videó a legviccesebb, főleg amikor a budideszkával leverik a lámpát. Ja, és öcsémmel csináltunk még Fostartály cover számokat is, ketten. Ezt adjátok össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 hát hűek a nevükhoz, tényleg szarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birkaoldschool Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Hát ez nem gyenge! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 hallattam "számokat" de ez még nekem is fájt... pedog kemény vagyok mint chuck norris fingja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasstheonly Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 De ne feledkezzünk meg a Nefogazzról meg a Szargyerekről (az utóbbi szintén Grindcore) sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Én fostratály CD-re józanodtam... Annyira szahar élmény volt.... :s:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts