traki.balint Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Mást nem tudok mondani, csak azt, hogy grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Van esze a gyereknek. Biztos fogunk még róla hallani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Hát ezt a kéziszámológépem biztosan nem tudta volna kiszámolni, még normálalakban sem, nemhogy számjegyre pontosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Én egyszer eltörtem az újjamat , de még mindig hülye vagyok a matekhoz! Pff.. én meg 2x a kezem és város matekversenyt nyertem 3x:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én meg mióta gépezek rossz vagyok matekból Egyszerűen nem érdekel, pedig régen sok versenyen volta és néha gyorsabban számoltam mint a tanár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Te jó és ! Ez nagyon szép eredmény! Grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Lehet hogy fejszámolásban egy zseni ez a aygerek de az életben szerintem egy nagy nulla grat neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 ügyes, de ezt én 1 másodperc alatt beütöm a számológépembe, úgyhogy semmi értelme!! egy újjabb értelmettelen, jól hangzó dolog!! sajna televan ilyennel a világ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 kiváncsi vagyok,hogy melyik géped fogja kiszámolni egy 200jegyű szám gyökét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 hupsz félre olvastam!! bocsesz!! amúgy egy progi símán a számítógépen! de akkor is értelmetlen, ekkora számnak minek a gyöke? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 hát igen.... erre születni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts