Lenco_8 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 http://rapidreszeg.blog.hu Az oldal arra a nagyszerű feladatrra született,hogy összegyűjtse a hosszú évek tapasztalatait,GTben szerzett trükköket és bemutassa nektek a legszebb,leggyorsabb vagy éppen legpoénosabb formáját a gyors részegedésnek:) Várunk szeretettel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rammstein012 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Üdv! az oldalra írt cikkeket hogy tudom elolvasni? mert nekem nem jelenít meg semmit... esetleg regisztrálni kell ahhoz hogy el tudjam olvasni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 nekem működik...kösszépen! #rammstein012-->a kép alatt lévő tovább gombra kell kattintani... üdv!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenco_8 Posted Január 11, 2008 Author Share Posted Január 11, 2008 Köszi Kodax,Vagy a Tovább gomb,vagy a címre kattintassz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuda Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 nekem műkszik-tanulságos-sokat ismertrem,bár nem értek egyet a részegséggel, csak a hangulatjavítás fokáig...de mondjuk sosem értettem,minek issza le magát valaki...de mindegy.bizonyos körökben nyílván ez a menő...de ilyen áron nem akartam sosem csapattag lenni /na jó-16 évesen igen/ mindenki tegyen belátása szerint... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts