alvin999 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Hellósztok Mka-val hülyültünk egy sor-t és az egyik nagyon hülye pillanatban blém ötlött valami. Csinálni kéne egy játékot, amibe a fórum tagjai részt vehetnek (csak hozzászólás beli játék, nem kell hozzá programozni tudni xD ). A lényege az lenne hogy az életbeli eseményeknek megszabnánk hogy melyik mennyi xp-t dob, és lennének kasztok, meg szintek, és akkor mindenki írná mi történt vele, a hitelesség érdekébe illusztrálná fotóval, persze ez nem kötelező, csak ha valaki úgy érzi hogy nem hiszünk neki az megteheti, bár szerintem csalni szemétség, szal aki azt akar az ne is játszon... Na én már elkezdtem írkálni a kasztokat, de még nem teljes meg van mit még rajta csiszolni, szal ha tetszik nektek ez az ötlet akkor segítsetek és játszunk Gyerek Papucs 200xp- Vicces kaszt: Hülyegyerek 1000xp- Szórakozottgyerek 2000xp- Vicces fiú/lány 3500xp- Humanoid 5000xp- Kistírű szórakosztató 7000xp- Társasági lény 9500xp- Homo Sapiens Sapiens 12500xp- Azonosítatlan Földi Lény (AFL) 16000xp- A lehetetlen 20000xp- Isten 99999xp Szemét kaszt: Szemétláda 1000xp- Kis mocsok 2000xp- Mocsok macsó 3500xp- Notanoid 5000xp- Sátán 99999xp Csábító kaszt: Pacsirta 1000xp- Kis szerelmes 2000xp- Romantikus fiú/lány 3500xp- Flörtmester 5000xp- Kistirű Csábító 7000xp- És akkor miután a játékot "elkészítettük", onnantól számolva mindenki 0-ról indulna, úgyhogy az első két szintet át is lehet írni, csak azt nem tudom mire (ha neked nem tetszik ez a dolog vagy azt hiszed hogy viccet akarok csinálni az életből akkor inkább ne kommentálj, nem viccet csinálok az életből, csak próbálom szórakoztatóbbá tenni mások és persze a saját napjaimat ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 és akkor mit kell csinálni?vagy csak én nem értem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Hát mindenki leírná mit csinált, pl segített egy néninek átmenni az úton vagy valami és azért kap xp-t De ez csak tegnap tünt jó ötletnek, mára már nem annyira, de ha már megírtam akkor bele kéne vágni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Eddíg értem, de mire kapunk XP-t?? Ez így egy dolog, de mi alapján döntöd el, hogy mennyi XP-t kapok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Ebben kéne a többiek segítsége hogy meghatározzuk miért mennyi jár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts