Dadus Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Sziasztok ! Megnéztem a linket, valóban ott van 17,4k-ért VGA, de megjegyezném, hogy erre jön még a szállítási költség, továbbá ez nem gyárilag tuningolt, valamint a Gainward válogatott minőségi alkatrészeket használ. Továbbá az ár amit írtam, nem Web-es, hanem bolti ár. Valószínűleg az is beszerezhető olcsóbban. Igen fontos momentum (legalábbis számomra), hogy én inkább boltban vásárolok, mint Interneten. Mégvalami, a GPU-t lehet, hogy fel lehet húzni magasabb frekire, de a memóriát nem biztos. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 OFF/ Ezzel én is így vagyok. Például ha esetleg valami gubanc van az interneten rendelt alkatrészekkel, jöhet a telefonálás, visszaküldés és egyéb időhúzó dolgok. Boltba meg csak egyszerűen visszaviszem és kicserélik, ellenőrzik és nemsokára kapok egy újat. ON/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Én is mindig csak boltban vásárolok. A mostani konfigom kb 5 ezer Ft-al volt drágább a boltban a webshophoz képest. De ha valami gond van vele, akkor 10 perc alatt betudom vinni a boltba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts