Dori162 Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 c=31 453 437 952 bájt 29,2 GB d=20 974 428 160 bájt 19,5 GB e=29 520 494 592 bájt 27,4 GB egyébként ez a merevlemez ugye? mert az 80 GB 2MB ja egyébként én nem akartam 3 részre bontani csak aki csinálta az bontotta ennyire szal kicsit hülye volt. ja és a gépházzal amit mondtál csak az a gond hogy az oldalán nincs ventillátor mert majd elképzelhető hogy a későbbiekben majd szükség lessz rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Igen ez a merevlemez. Mellesleg volt hülye ugyanis két részre sose árt szétbontani mert az XP-nek az a jó ha külön van az adat particiótól Három rész meg hab a tarton mellesleg egy Windows újratelepítés alkalmakor megváltoztathatód,hogy ne legyen 3részre bontva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 de nem azért volt hülye hanem azért mert montam is hogy kettőre legyen bontva alapból annyira volt csak aztán beállt a kékhalál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 (edited) jee megvan az új gépház!!! :D:D:D szerintem naon állat volt hozzá táp is de viszont nem tom hogy mien azt mondták hogy 400W-os és az van ráírva hogy 230-V ez most akko jó vagy nem? Módosította Október 18, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Amíg nem mondod meg a márkáját a tápnak, addig honnan tudjuk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anzo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 400w az a teljesitményt jelöli a 230V pedig a hálozati feszültséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 bocs hülye voltam hogy nem írtam oda atrix high end pc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Én nem nagyon hallottam még róla (vagy csak keveset), attól még lehet jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Megnéztem egy jópár helyen, de ezt a házat mindenhol táp nélkül árulják... A gyártó a Powerlogic. Ha leszeded a gépház oldalát, valahol rá kell írva lennie a táp oldalára, hogy milyen márkájú... Vagy az Atrix a márkája? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 megnéztem colorsit és hát elég vak voltam me rá van írva hogy 450w egyébként ha átpakolok az új házikóba akkor lessz valami? adatok tünnek el vagy valami? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Adatok nem fognak elveszni, ha átpakolod a cuccokat az egyik házból a másikba, viszont a tápot szerintem nagyon gyorsan cseréld ki, mert bizony a Colors(h)it eléggé rossz minőségű tápokat csinál. Ajánlani tudom az FSP-t, Chieftec-et esetleg a Zalmann-t, de egy egyszerűbb megoldás, ha elolvasod az ajánlott és nem ajánlott tápok listáját Novistar topic-jában: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=27485 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 és az gond hogyha aztat használnám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Ha a colorsitet használod, akkor benne van a pakliban, hogy elmegy az egész gép egy túláram, vagy más kedvezőtlen helyzetben (mivel a gagyi tápoknak nincs megfelelő védelme). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Szerintem sokkal jobban megéri most 8-9000 forinttal többet fizetni, mintsem hogy a gagyi táp miatt egy komplett új gépet venni, de döntsd el Te, melyik opció a szimpatikusabb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 és az mindenféleképpen előfordulhat méghogyha nem is fogyaszt pont 450w-ot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Az bizony előfordulhat mindenféleképp, nem nagyon befolyásolja a felvett teljesítmény. Amúgy a tápoknál a bekapcsolás utáni pár másodperc a kritikus, mert akkor hirtelen megugrik a táp által leadott teljesítmény (lökésszerűen) utána "visszaáll" egy átlagos fogyasztásra. A rosszabb tápoknak ez az egyik gyenge pontja, nem bírják a terhelést az alkatrészei... Inkább vennék egy jobb minőségű, szó szerint véve súlyra nehezebb tápot. Igen, sokan hülyének nézhetnek, de általános igazság, hogy tápot kilóra kell venni, minél nehezebb, annál jobb (általában). Tápmárkát meg a fentebb említett topic-ból nézz, de ki lehet egészíteni még az ottani felsorolást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 na most olyan problémám van hogy átrakom bele a cuccokat bekötöm az usbt,powert,resetet,valami speakert, meg vlami hddledet de viszont most pár dolgot nem tok hogy hova kell bekötni plcd rom(ebből kettő kis érintkező lóg ki),meg van olyan is hogy fan1 meg fan2,van még 11 bizonyos 1394-es nevő kábel és végül pedig az audio kábel naszóval ha tudtok valahogyan segíteni akkor szóljatok mert már az lessz a hobbim hogy eggyik házból pakolgászok a másikba oda vissza oda vissza egyébként a 300 as tápot kell használni mivel a 450es nem is passzol bele mármint az alaplapba (egyébként a gépház oldala neki van döntve a régi háznak és be van kötve a venti nagyon jól néz ki világít is XD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 jah és 64bites alaplapon megy minden ami a 32 bitesen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 64 bites alaplap? Ilyenről még nem hallottam. Nem az oprendszerre gondolsz? Mert 64 bites oprendszerhez 64 bites progik kellenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 nem tom valaki mondta de már én se tom hogy ki XD de lehet hogy csak hasonlót mondott valami ilyesmit hogy az ilyen ventillátoros gépház valami 64 biteshez kell nem tom hogy 64 bites alaplap vagy már nem tom mit mondott de majd ha valaki jön összerakni a gépházat akko megkérdezem egyébként a felette lévőben tudnál valahogy segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 A fan1 meg a fan2 a hűtésekre vonatkozik (azt hiszem a rendszerhűtés). A CD-ROM-ból az IDE kábelt (az a széles, vékony, ami több kis vezetékből áll) csak egy helyre mehet az alaplapon (meg fogod találni), a másik "dugaszba" pedig egy energiát biztosító tápkábelt tedd (ezt is meg fogod találni). Más nem is kell bele. A többiben sajnos nem tudok segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 köszi már ez is rengeteg segítség (egyébként eddig is ninja voltál? me amiket eddig láttam azok közül ez a legjobb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 OFF/ Igen, 1500 hsz felett kap valaki Ninja rangot ON/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 A 450-es táp is használható, csak venni kell a számtech boltban átalakítót / 20 > 24 vagy 24 > 20 nem tudom mert nem írtad le a konkrét problémát / . Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 hogy mien problémám van? csak az a problémám hogy nem tom meik kábel hova való csak az a jelenlei problémám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 na átraktam már vagy 10 szer oda vissza pakolgászom eggyik gépházból a másikba én nem működött sehogy se míg végül fogtam magam és leszedtem az elejét és a power gombnak nem volta bedugva (vagy ki van szakadva)a vezetéke. úgyhogy holnapra is meg lessz a programom jah és akik rakták össze a boltba ezt a masinát azok a gépháznak az eggyik vezetékét nem is jó helyre dugták jól van mondjuk teljesen lénegtelen gond de hát akkor is az ember elvárná az úgynevezett szakamberektől hogy jól rakják össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 (edited) Helósztok az újabb gondom lenne!Van 1 ilyen alaplapom : abit is7 e2 és 1 nemrégiben vásárolt gépházam és azon is van elől audió és mikrofon (ez a kettő egyben van) csatlakozó na és most jön a probléma hova kell bedugni ezt az alaplapon? nagyon sürgős lenne holnapra kéne Módosította December 30, 2007 Silverr Használd a szerkeszt gombot!Ne nyiss új témát feleslegesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Más dugó nincs rajta? Csak azért kérdem, mert ha sztereo, akkor is 3 dugónak kéne lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 van rajta de viszont az első valahogy jobban kézügyre esik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) Szia ! Az FP-AUDIO1 csatlakozóba. Üdv.: Dadus Módosította Október 18, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts