ViiCTORiiUS Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Sziasztok! Érdekelne az a kérdés, hogyha lenne mondjuk 150 ezer forintotok amit ilyesmire költhetnétek, ti mit vennétek és miért? Karácsony táján lehet hogy sokan szeretnének ilyesmit vásárolni hátha ssegíteni is tudunk a döntésbe.. Én a PC vs Xbox 360 -on gondolkozok... PC előny: Sokkal könnyebb irányíthatóság, nem csak játékra használható PC hátrány: Rohamos fejlődés miatt nem könnyű lépést tartani Xbox 360 előny: Minden játék elindul, nincs olyan hogy szaggat Xbox 360 hátrány: Drága (PC-től is) játékok, fizetős az online játék, ha nem eredeti a game bannolnak liveról .. ÉN: PC ; Xbox 360 ; Intel + nVidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Szerintem PC-n nem jobb az irányíthatóság, konzolt vennék mert 150e egypicit kevés jó gépre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Nekem inkább PC mivel sokat netezek! De aki sokat játszik annak megéri inkább konzolt venni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Egyértelmű hogy konzol.Sokkal jobban megéri,minthogy a PC-det tuningold. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR@KI Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 jaja csak konzolon nehéz az fps irányithatósága meg csak eredeti game-val lehet opnlineban jáccani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Szerintem nem nehéz, csak hozzá kell szokni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Szerintem 150 ezerből simán össze lehet állítani egy olyan gépet aminek talán még jobb a szavatossága mint akármelyik konzolnak. Másrészt egy pc-re 1-2szer kell költeni míg konzolnál folyamatosan venni a game-eket és pár év után jön ki hogy árban jobban megéri pc-t venni. De ízlések és pofonok. Konzollal sincs semmi bajom de költséges a sok eredeti játék, ha meg kichippelteted a cuccost sok dolgot buksz a rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 COD2!! De csak ezért az 1 GAME-ért a PC..minden másért PS3. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 PC-t .........konzol nincs, ha lenne xbox360kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Pc, de mind1 milyen Ati,Intel,Nvidia vagy Amd, az a lényeg,hogy menjen. Nem? Am nem tuningolom,ruhára is alig van pénzem. Ha lenne pénzem vennék Wii-t,mert abban az ember is mozog, nem csak a kezei. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Pc, mert több mindenre használható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 PC, de játékra konzol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Hát pc-m van de a konzolt is szeretnek(PS3) amúgy szerintem az AMD+Nvidia a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 PC - Intel+Ati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 ha sok lóvém lenne akkor PC-t vennék Konzollal Amugy mivel konzol van igy egy jó pc-t szeretnék Xbox 360 Intel+Ati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 PC-m van, Xbox360-at szeretnék AMD-nVidia nálam a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 PC-m és Xbox 360-om is van, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, nvidia+intel, mivel a mostani gépemben ezek vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Játékra Konzol, minden másra PC. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 PS1 mér nincs ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 PC Egyértelműen. Konzolon lehet játszogatni, vkinek nem is kell másra. Mondjuk az nem is való másra Nekem azért vannak fontosabb dolgok is, ha pedig játszani akarok akkor tudok a PC-n is, lehet hogy vmivel ratyibb a grafika, de az is mindig csak jobb lesz.... én nem aggódom. Ja és AMD + NVIDIA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbinho14 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 PC De szerezni kéne valahonnan egy jó konzolt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 PS1 mér nincs ? Ez olyan mintha megkérdeznéd, hogy miért nincs Intel + S3 trio párosítás :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid14 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Én jobban szeretem a PC-t csaj majdnem minden évben fejleszteni kell de a konzol-t meg nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Pc-t jobban szeretem de van Ps 2 -m is és ha venni kéne inkább pc ha konzol akkor ps 3 at vennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Valamire a PC, valamire a Konzol a jobb. Egyes játékok a gépen, másikok pedig pl. konzolon élvezhetőbbek Ezektől eltekintve a PC sokoldalúbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 PC...jó is az...Volt ps2-m is,de eladtam,mert nem kötött le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokko Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Játék szempontjából a konzol mindenképpen jobb, nem kell tuningolni, mint a pc-t, amikor új játékok jönnek ki és bivalyerős gépet igényelnek.... a másik dolog az írányíthatóság, konzolon adott a feeling Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Konzol! a Játékélmény nagyon baba! A pc-re sokan azért szvaznak mert lehet vele netezni.... pf a mostani gépeddel is tudsz netezni... vagy nem? Akkor minek egy másik? Az fps tényleg egy kicsit bonyorult de én 2 óra alatt megszoktam... De gondoljatok bele... konzol ---> nincs lagg sem fpslagg A felsoroltak közül egy Wii-t vennék... a ps3 nagyon drága és nincs csipp... a Doboz (xbox) számomra nem nyerő mert nem szeretem , nagyon sok benne a kopírozás.. és általéban az eredeti jobb a másolatnál itt ez is igaz (lásd ps) A WII nekem bejövős.. Simán el tudnám képzelni következő konzolomnak... egyszerűen akkora élmény ...akkora fun hogy az hihetetlen.. 1x játszottam vele egy játékteremben nagyon bejön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Sztem konzol + laptop ha konzol akkor ps3 ha pc akkor amd+nvidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa1111 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts