kodax Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Narnia krónikái 2 - Caspian herceg Megérkezett a Narnia krónikái: Caspian herceg első előzetese. A folytatás 1300 évvel az első rész után játszódik - legalábbis Narniában ennyi idő telt el az első kaland óta. Megérkezett a Walt Disney sikerfilmjéhez készülő folytatás első előzetese. A Narnia krónikái: Caspian herceg C.S. Lewis nagysikerű sorozatának negyedik kötete, mely azonban időrendben a második. A filmben visszatér az első rész négy főszereplője, a bemutató 2008. május 16-án esedékes. A trailer itt nézhető meg. Egy évvel az első rész elképesztő kalandja után Narnia ifjú uralkodói visszatérnek királyságukba, ám ott már 1300 év telt el. Narnia Aranykorának már régen vége, a Telmarinek leigázták a helyet és a gonosz Miraz király zsarnokként uralkodik a világon. A négy gyermek hamarosan összetalálkozik a trón jogos várományosával, Caspian herceggel, akit Miraz király bármi áron meg akar ölni és így saját fiátakarja a trónra ültetni. A négy uralkodó és a herceg felkerekednek hát, hogy Narnia világa újból varászlatos hely legyen.(sg.hu) Immáron biztosnak tűnik, hogy jövő karácsonykor mégse kapnak újabb Narnia Krónikáját a gyerkőcök. A The Hollywood Reporter által megszellőztetett információ szerint a Disney 2007. decembere helyett csak 2008. nyarán tervezi az újabb nagyszabású fantasyfilm premierjét. A Caspian herceg alcímű film a hét kötet közül a negyedik adaptációja lesz. A különös világban ezer év telt el a gyerekek távozása óta, de most visszatérnek, hogy segítsenek a címszereplő hercegnek visszaszereznie trónját. A hírek szerint az első részt is rendező Andrew Adamson vagy 2006. legvégén, vagy a jövő év elején kezdi el forgatni filmjét az eredeti gyerek szereplőkkel. Valószínűleg a gyártás nem csúszik majd a premierdátum módosulása miatt. A Disney döntése érthető: december 8-án küldik mozikba az azonos közönséghez szóló The Water Horse c. mese-fantasyt, és a Narnia 2. részének 14-i premierje ezt igencsak beárnyékolta volna. Így hát, a nagyobb nyereség érdekében az egyiket muszáj volt más időpontra tenni. A Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény egyébként másfél hónapja jelent meg dvd-n Amerikában, és máris gigantikus, 11 millió (!) példány fogyott. C.S. Lewis azonos c. könyve alapján, a forgatókönyvet írta: Andrew Adamson, Christopher Markus és Stephen McFeely. Rendező: Andrew Adamson Szereplők: Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Pierfrancesco Favino, Sergio Castellitto. Producer: Mark Johnson, Andrew Adamson, Philip Steuer Co-Producer: Douglas Gresham Executive Producer: Perry Moore Trailer: http://www.dailymotion.com/video/x3o6lq_conpen_shortfilms Forgatási jelenetek(1): http://www.youtube.com/v/mY2_jKK9iEc&rel Forgatási jelenetek(2): http://www.youtube.com/watch?v=4y1roF2K1k4 forrás:sorozatok fóruma szép napot:kodax Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Egy részét a Szlovén hegyekben forgatták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Biztos hogy nagyon jó lesz mint az első része... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 már én is várom...könyvbe olvastam 6részt,kiváncsi vagyok,hogy megfilmesítik e mind a 6-ot...de az első az kétségkívül jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanta_clone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 már alig várom, hogy megjelenjen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Valaki tudja mikor jelenik meg???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 kicsigufy, ott van a plakáton is : május 16. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 2, 2008 Author Share Posted Február 2, 2008 az az amerikai dátum...a magyart még nem tudni de sztem még idén... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Itt egy kis Applétől lopott hd előzetes szedjétek lessétek. 480p http://movies.apple.com/movies/disney/thechroniclesofnarniacaspian/narnia_prince_caspian-tlr1_h480p.mov 720p http://movies.apple.com/movies/disney/thechroniclesofnarniacaspian/narnia_prince_caspian-tlr1_h720p.mov 1080p http://movies.apple.com/movies/disney/thechroniclesofnarniacaspian/narnia_prince_caspian-tlr1_h1080p.mov Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Fuh iszonyatosan várom hogy kijöjjön. Első rész is nagyon tetszett, de mikor lesz még május :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 3, 2008 Author Share Posted Február 3, 2008 és májusban még csak amerikában lesz...ki tudja mikor lesz ithhon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Az is igaz, mert én meg mozisfelvételt sose nézek meg...hajaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Én is nagyon várom!Csakúgy mint a Horrorra akadva 5-t(abba az 1.-t parodizálják ki sok más filmel egyetemben)Rem nem lesz csalódás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Biztos jó lesz így a videókat nézve de még elég messze van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi01 Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Narnia Krónikái - Caspian herceg (szinkronizált) Megjelenés: 2008-06-12 Én is nagyon várom ezt biztos megnézem moziban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 17, 2008 Author Share Posted Március 17, 2008 kösz az infót Turi kíváncsi leszek rá,könyvbe jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarceeKa Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Hi! Nekem az első rész csalódás volt remélem a 2. rész jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 én is mikor az elsőt a moziba láttam bealudtam annyira borzalmas volt. gyerekeknek való film, nekik lehet tetszik, de ebbe semmi izgalom nem volt. nagy bukás lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ádi1991 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 nekem tetszett az első rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Az eslő egy nagy rakás szar volt.Ez is az lesz szerintem,de kíváncsiságból megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 én már láttam ezt a filmet. Nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Szerintem nagyon király film volt az első és a többi része is az lesz ha mind a hatot megcsinálják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 én csak az 1. láttam ezt is megfogom nézni sztem ez se lehet rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hát nem is tudom, az 1 még elment, megnéztem a 2-t, na azt inkább hagyjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Sztem jó film és állítólag lesz még egy pár része. Nálam a Harry Potter-ral van egy kategóriába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mismouth Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Sziasztok, nincsen meg vkinek? Ha feltöltené, nagyon megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 15, 2011 Share Posted Augusztus 15, 2011 Nagy bukás volt ez a film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts