Szejc Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Pár apróság Barátnőmről: A csaj nagy Juve fan... ezért aJuventus.... illetve a harmadik képen a térkép: ő Zalaegerszegi, én Győri és Zánkán találkoztunk (ezt jelképezi) Családi képek: És az elmaradhatlan VT-k: Remélem tetszenek... várom a pozitiv és negativ hozzászolosokat is üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 azért azt sajnálom h csesztek commentet irni :'( üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 (edited) nos... én érdemlegesen csak a vt-khez tudok hozzászólni... ha linkelsz vt-t, akkor linkelj alapot is, mert nehéz kiszúrni a változásokat (vannak olyan dolgok mint pl ültetés vagy háttércsere, amit csak eredetivel összehasonlítva lehet kiszúrni). a vt-idről általánosságban el lehet mondani, hogy a kijelölések pontatlanok, a carbon mintád nagyon rossz :S keressél google-el carbon mintákat, mert ezek a minták nagyon nem jók. néhány vt-den nagyon mesés a szín, ez se jó... próbálj "reális" keretek között maradni. gondolom nem rég kezdted a vt-zést, mert látszik rajta, hogy elsőre nagyon csili-vili verdát szeretnél összedobni, needforspeed beütése van a képeidnek ez nem hiba, később jobb lesz, csak gyakorolj tényleg olyat próbálj csinálni, amit az utcán is láthatnál... tehát mondjuk rózsaszín ablakot ne szerintem ablaknál is maradj a sima sötétítésnél (fekete). a rózsaszín audin a felni nagyon 2D-s... nem jó szögben állt a donor. ügyelj arra, hogy a donor, amelyikről leveszed az alkatrészt, nagyjából ugyanolyan szögben álljon (kb 10-15° eltérésig lehet még torzítás nélkül rátenni alkatrészt, ennél nagyobb eltérésnél fordulnak elő a 2D-s felnik, vagy a homályos alkatrészek) azt tudnám még javasolni, vagy ajánlani, hogy nézegess rengeteg tuning képet (már ha szeretnél komolyabban VT-vel foglalkozni ) vannak virtual tuninggal foglalkozó oldalak, én például a jvt.hu-ra szoktam feltöltögetni. de van még pl HVTM. vagy a külföldi MonsterMonster itt vannak tutorialok, és rengeteg haladó tuner is, akik szívesen segítenek hát nagyjából ennyi U.i.: hogy "csesznek" írni, az annyit jelent, hogy kevesen látogatják a Photoshop témát, várj, és kommentelnek majd Módosította December 9, 2007 enisz Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 nem szeretnék vt-vel foglalkozni, csak mivel sokan megprobálták én is tettem egy két lépést az ügyben... maguk engem az autók se érdekelnek annyira, igy nem naon szeretnék ezzel foglalkozni, a linkeket azért megnézem köszi szépen üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeven7 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Nagyon jók lettek Szejc,grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 jók lettek grt, bár a 3as bmw motorházának carbonozása kicsit olyan erőltetett... szerintem sötétíts rajta egy kicsit! am grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony the Scarface Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Nekem teccenek.Nekem a VT-vel sincs gondom csak a carbonozás...Persze egy ilyen zöldfülű szemszögéböl mint én hát igen.....De nekem teccenek.Grat hozzá!Így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Jók lettek, a kijelölésre ügyelj valóban, és a színek picit 'mesebeliek'. Valami reálisabbat is lehetett volna, de ettől függetlenül nagyon tetszik mind! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 enisz kb leírta amit én akartam + még a hibák jellemzőek a barátnős képekre is. Nem tetsztik mind, ami lehet hogy nem oylan az ízlésvilágom, de ez van. azért csak folytasd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts