SPAIN 7 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Hát sztem kell haladni a korral és már egy ilyen téma is kellett, nyugodtan beszélgessetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Szerintem nem fog nyerni egyik formátum sem, hanem mindkettő elérhető lesz. A minkettőt kezelő lejátszók lesznek a megoldások a felhasználók számára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Mindkettő méregdrága Tehát szerintem MÉG hülyeség bármelyiket is venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAIN 7 Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 hát sztem is elég drága mindkettő, olyan lejátszó viszont 99% hogy nem lesz ami mind a két formátumot lejátszaná (sztem) viszont azzal aki nemigen ismeri eggyiket sem azzal közölném hogy a blu ray lejátszók előállítása drágább mint a hd dvd-é mivel a blu ray olvasófeje nem kompatibilis a sima dvd-vel viszont a hd dvd olvasófeje igen blu ray disc 25 gb dupla dvd esetén 50 gb hd dvd 15 gb duplarétegű esetén 30 gb azért ittis van lényeges eltérés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Azért drága mert új technológia. Régen a DVD is drága volt manapság meg egy márkás dvd 50-60Ft Hát a kompatibilitás a HD DVD mellett szólnak a Gigabájtok meg a Blu-ray mellett szóval 1:1 Hát majd meglátjuk mi lesz én a Blu-rayt favorizálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 50-60 külföldön. Rákerestem és nagy meglepetésemre magyar oldalt hozott be. Mondom nagyszerű, innen rendelni kell, de akkor látom hogy a boltjuk Szlovákiában feszít (és a postaköltség 1000 fölött van, úgyhogy kilátástalan a helyzet ). Utána mondom hogy Magyarországról el kéne költözni, de eszembe jutott hogy 15 percre innen (a határon túl) van egy maszek bolt Egyébként szerintem is a Kék-sugár, viszont 2-3 évig biztosan nem fogok venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 blu ray ha van xbox 360 ad kelleni fog egyépként pass Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAIN 7 Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 (edited) http://www.globalgame.hu/news/details?id=1473"]http://www.globalgame.hu/news/details?id=1473 ezt nézzétek meg Módosította December 18, 2007 Silverr Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts