Braty Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Az igazi puskapor: Az áll KNO3-ból (kálium-nitrátból) Kénből, és szénből. Itt a házi recept: Veszel 10 doboz gyufát. Veszel Kálium-nitrátos műtrágyát, Veszel kénszalagot. Veszel vakondűző patront. Elkészítés: -Leszeded a gyufáról a Káliumot (a mérgét) -Bele egy dobozba! -Lekaparod a kénszalagról a ként legaláb kettő kell! vagy Egy vakondűző patront felbontazs, kiöntöd a fele mérgét -Bela a dobozba! -Öszzekevered -Öntesz rá kb feleannyi kálium-nitrátos műtrágyát -Ha nem vakondűző patront használtál akkor mehet bele egy kis szén is. Aztán be happy! Ha valakinek vmire való felhasználása kell írjon. A többi a fantáziátokra van bízva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jezzy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Kösz!Még jól jöhet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Azt hittem az lesz, hogy: végy egy puskát, és dörzscsészében törd porrá. Aztán... Szóval valami gumiszobás recept. Nem robbanóanyagokat gyártani! Jut eszembe: terrorista önképző kört nem akarsz indítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Killer Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 na 1 sulival kevesebb lesz XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 A lőszer és robbanóanyag-felhalmozást a BTK szigorúan bünteti. Amiről TE írsz az a fekete lőpor ami áll- 70% káliumnitrát 15% kén 15% faszén Több adalékanyag nem kell hozzá. A középkorba Hunyadi János nem használt se gyufát se vakondfüstölőt se műtrágyát mégis vígan halálra lövöldözték a törököket. Csak nehogy a kommandósok rádtörjék az ajtót miközben kotyvasztasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 ööööö....izé...a gyufafejen kálium-klorát(KClO3),A lőporban pedig kálium-nitrát(KNO3) van. ja, és ha használható lőpor gyártása kicsit bonyolultab,nem csak annyi lábosban elkevered fakanálal.. akit érdekel:http://www.pyromaster.extra.hu/ ezen belül is:http://www.pyromaster.extra.hu/hogy/hogy5.htm (nem az én oldalam,félreértések elkerülése végett,tehát nem az én szerzeményem) aki meg piromán:http://pyrocenter.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 ezz jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 ööööö....izé...a gyufafejen kálium-klorát(KClO3)... van.... Igen, ezt én is akartam írni. Jól is néznénk ki, ha fém kálium lenne a gyufafejen! Én akkor nem merném zsebre vágni, az biztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 -Lekaparod a kénszalagról a ként legaláb kettő kell! vagy Egy vakondűző patront felbontazs, kiöntöd a fele mérgét -Bela a dobozba! -Öszzekevered ? A Béla mit keres a dobozba, minek bújt oda, Ő is kell a puskaporhoz? Nem fél, hogy leég a haja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 Hali ! Én már elég régóta csinálok pirós cuccokat, ha kell vmi csak kérdezéttek meg nyugodtan. Kálium nitrátot gazda boltban Multi-K néven vehetsz 500 Ft/kg, kén ugyancsak gazdabolt Ventilált Kén néven 800Ft/ 2 kg, szenet jobb ha te csinálsz, de akár az is beszerezhető benzinkúton ! Az anyagok közül csak a kálium nitrát és a szén szorul darálásra, én ezeket egy régi kávédarálóban darálom le !! KÜLÖN - KÜLÖN !! Az arány attól függ hogy milyen égésűt szeretnél. Egy kicsit OFF de ha van már kálium-nitrátod olyan füst bombát csinálhatsz ami a boltit 3x odaveri. Ehhez mindössze 65/35 arányú Kálium-nitrát és Porcukor keverék kell. Ha gyorsabb égést akarsz összelehet őket olvasztani !! DE NAGYON ÓVATOSAN !! Mindkét anyag egyformán jó rakéta üzemanyagnak ! MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLJA !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 A külön-külön való darálás az lényeges, nagybátyám ezért volt 20 éve kórházban mert a marhája együtt tarálta le a kávédarálóban ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 ... Elkészítés: -Leszeded a gyufáról a Káliumot (a mérgét) -Bele egy dobozba! .. a gyufa végén vörösfoszfor van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 ha feljebb olvásnál pár hozzászólással,láthatnád hogy a gyufa fején mi van.....vörösfoszfor a doboz oldalán lévő csíkban van,és az sem teljesen tiszta.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts