Jump to content
PirateClub.hu

Nem tudom a nevét, de jó


cojone
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Én egyszer egy ismerősömtől kaptam a következő receptet:

 

A tepsi aljába füstölt szalonnát raksz / húsos vagy sem? /. A csirke darabokat megforgatod olyan lisztben, amibe előtte belekeverted a kedvenc fűszereidet. Én szoktam beletenni kevés piros paprikát, sót, fehér borsot, bazsalikomot, kakukkfüvet, fokhagymát /lehet granulált is / szerecsendiót. A beforgatott darabokat a szalonnára pakolod és, ha marad ki hely / valamennyi / akkor kisebb kockára vágott nyers krumplit kell közé rakni. A megmaradt fűszeres lisztet összekevered tejföllel, úgy, hogy könnyen önthető legyen és ráborítod a húsra. Alufóliával lefedve kb. 50 percig közepes lángon sütöd. Én annyit szoktam még tenni, hogy az 50 perc után kiveszem leszedem a fóliát és megszórom reszelt sajttal a tetejét. Utána nagy lángon még kb. 5 percig sütöm. És ennyi.

 

Valószínűleg nem lehet rossz, mert eddig senki nem panaszkodott és mindíg el szokott fogyni.

 

Kellemes félszáraz fehér bort lehet hozzá iszogatni.

 

 

Jó étvégyat!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...