hyper87 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ozgur Can Joseph Capriati Steve Porter Dominik Eulberg Ritchie Hawtin Sven Väth Popof Heinrichs & Hirtenfellner Tőlük jobbak nincsenek !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 szerintem DJ Tiesto a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Na ahogy látom a ti kedvenceitek az én kedvenceim is Andrea Bertollini, Armin van Buuren, DJ Shah, Above & Beyond, Pedro del Mar, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Aly & Fila, Sander van Doorn, Tiesto, és nem felejtem ki Felix Kröcher -t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyper87 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 (edited) Bocs már hogy beleugatok, de egy kicsit fura Felix Kröchert és Tiestot egy kalap alatt megemlíteni, ég és föld Módosította Augusztus 19, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 már miért lenne fura? csak egyetlen stílust szabad hallgatni és csak azokat lehet szeretni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyper87 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na mondok egy példát, te mondjuk hallgatnál bunyós pityut meg tiestot egyszerre, két külön stílus !!! vagy mondjuk egy rapper sem hallgat szerintem tiestot meh kröchert, ez is két külön műfaj. az igazi zeneőrültek csak egy műfajra állnak rá, később persze válthatnak (kb. 3-4 év után), és ezen műfajok neves képviselőinek munkáját hallgatják, vagy játszák. Én már láttam erre példát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri1993 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Dj Valor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na mondok egy példát, te mondjuk hallgatnál bunyós pityut meg tiestot egyszerre, két külön stílus !!! vagy mondjuk egy rapper sem hallgat szerintem tiestot meh kröchert, ez is két külön műfaj. az igazi zeneőrültek csak egy műfajra állnak rá, később persze válthatnak (kb. 3-4 év után), és ezen műfajok neves képviselőinek munkáját hallgatják, vagy játszák. Én már láttam erre példát. ez úgy hülyeség ahogy van! én is hallgatok pl. Markus Schulz-t, de néha Coldplay-t, esetleg egy kis Jedi Mind Tricks-et, sőt James Zabiela-t.. ez 4 külön műfaj és az én playlistemben köszönik szépen tökéletesen megférnek egymás mellett.. hogy miért? mert nem gyöpösödött be az agyam arra, hogy csak trancetrancetrance és még egy kis trance. mert az a nem normális. nyitottnak kell lenni mindenre az életben, mert túl rövid, hogy elvesztegessük ilyen gyerekes 'csakazénstílusomajóatöbbimindrossz' dolgokra.. és mindemellett zeneőrültnek vallom magam, mert az életem minden napjait a zene teszi ki, hobbi szinten mixeléssel és zeneszerkesztéssel is foglalkozom, az utcán, a kocsiban, bármikor a zene teszi teljessé a napomat.. a másik meg: ha a dj-ket megnézed manapság ők sem játszanak kizárólag egy műfajt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardbass Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na mondok egy példát, te mondjuk hallgatnál bunyós pityut meg tiestot egyszerre, két külön stílus !!! vagy mondjuk egy rapper sem hallgat szerintem tiestot meh kröchert, ez is két külön műfaj. az igazi zeneőrültek csak egy műfajra állnak rá, később persze válthatnak (kb. 3-4 év után), és ezen műfajok neves képviselőinek munkáját hallgatják, vagy játszák. Én már láttam erre példát. Remélem ezt te tényleg nem gondoltad komolyan.... Én is dj vagyok és hallgatok több féle stílust, ja és bármilyen nehéz felfogni "sarki abc tulajdonosának a nagyobbik fia" nem biztos hogy lehet dj. Ez nem egy olyan dolog amit bárki megtanulhat, kell némi érzék hozzá és persze sok pénz ami ugye sokaknak nincs. "igazi zeneőrültek csak egy műfajra állnak rá, később persze válthatnak (kb. 3-4 év után)" Akikre te gondolsz azok véletlen sem azok a úgymond kitartó rajongók egy stílusért, mert azok nem váltanak 3-4 év múlva mikor lesz annál népszerűbb hangzás. Azok a dívat emberek! Akik 5 éve még meghalltak a hardtechno zenéért, azok 3 éve még hirtelen nagy Tiesto fanok lettek , 2 éve ugyan áttértek paul van dyk úra, idén meg már csakis armin van buuren, jövőre meg majd azt hallgatják aki www.djmag.com listán első lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Szerintem Dj. A.M. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Szerintem az aláírásomból láccik h én kiket favorizálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbertoons Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 (edited) Ha legjobb DJ, akkor 1értelmű h TRANCE, méghozzá: 1-Armin Van Buuren 2-Paul Van Dyk 3-Tiesto 4-ATB De a magyarnak úgyis a Funky, House, Elektro nameg persze az RNB kell. Sajna. Ez az igénytelenségre utal Én is mixelgetek, nézzétek meg nyugodtan, persze trance műfajban: http://www.norbertoons.extra.hu/news.php Módosította Szeptember 1, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave moon Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Hát szerintem a DUBFIRE az odab@sz. Elég rendesen. Nah persze nem csak a Minimal Meg a Techno létezik. Hazaiak közül inkább nem említek senkit. Én nem vagyok oda értük. Sajnos még magyar DJ nem lett világsztár. Ez van. Szeretem még John Dahlbäck-ot, Bart B More-t, Fedde Le Grand, Funkerman..... stb De Sajnos kevés olyan DJ van, aki maradandót alkot. Amit még évek múlva is emlegetnek mert jó volt. Hát nekem ez a véleményem. Kössz mindenki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucsika Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 TV. Rock, Laidback Lucke, Axwell, Bart B More, Tiesto, Armin Van Buren, Bárány Attila, Hamvai PG, Muzzaik, Armand Van Helden, Eddie Thoneick, Delirium, Chriss Ortega, Antonyo, Fedde Le Grand, Funkerman, Milk & Sugar, Nari & Milani, Roger Sanchez, Tocadisco plusz még egy jópáran. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi74 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Külföld:Tiesto és Armin V.B. Hazai:BÁRÁNY ATTILA ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardbass Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Mért nem olyat írsz akit nem ismer a nagközönség de nagyon jó...... ez az állandó dívat dolog már szánalmas..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Ne ítélkezz előre lehet tényleg őket szereti és nem csak a "divat" miatt. Én pl Armin zenéjébe még jóval előtte szerettem bele mielőtt NO.1 lett volna. Azóta persze többen csak azért "mert ő most a király" hallgatják a zenéjét. Az én kedvenceim pedig : AvB,Markus Schulz,Above & Beyond,Ferry Corsten,Aly & Fila,Leon Bolier,Andy Moor, persze ettől még meghallgatom Tiestot is meg a többieket csak ők nem "varázsolnak el mint mondjuk Armin vagy Markus a coldharbour hangzásával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 számomra a DnB dj-k mindegyike odaveri az összes trace-st de ez ízlés kérdése semmi más. de látom tt inkábba másik vonalon mozognak a népek, így annyit mondok szinte mindegyik dj-nek vannak nagyon jó számai. persze tiesto-nak, armin van buuren, paul van dyk és lehetne sorolni ngoht-ból pl damoks vs morrison a nagy kedvenc, bár az ngoht-t sokáig nem vagyok képes viselni de szeretem a breakbeat-t, a hard dance-t és még sokminden mást is... ami jó azt nem utasítom el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggae87 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 pl. Dominik Eulberg, Steve Porter, Adam Beyer, The Advent magyarok közül Hot X, Szeka (az ilyen hamvai meg bárányt nem bírom, milyen dj az aki állandóan beledumál a zenébe, jó beszéljen de ne sokat) A nevem senkit ne tévesszen meg, még mielőtt kapnám a beszólásokat a műfajjal kapcsolatban ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Tiesto, Armin Van Buuren, Markus Shulz detto. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Énszerintem Tiesto. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Ne ítélkezz előre lehet tényleg őket szereti és nem csak a "divat" miatt. Én pl Armin zenéjébe még jóval előtte szerettem bele mielőtt NO.1 lett volna. Azóta persze többen csak azért "mert ő most a király" hallgatják a zenéjét. Az én kedvenceim pedig : AvB,Markus Schulz,Above & Beyond,Ferry Corsten,Aly & Fila,Leon Bolier,Andy Moor, persze ettől még meghallgatom Tiestot is meg a többieket csak ők nem "varázsolnak el mint mondjuk Armin vagy Markus a coldharbour hangzásával. Itt a lényeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Bárány Attila,David Guetta,Arman van buuren...asszem ennyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarbela78 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Szerintem Jörg Van Teufel a legjobb, mármint magyarok közül. Külföldiek közül Armin Van Buurent, John O'Callaghant és Tiestot favorizálom. Bár már ők nem is igazán DJ-k, inkább elektronikus zenészek. DJ-knek inkább a hip-hop, underground és dnb zenét játszókat nevezném. TRANCE 4 EVER. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kittike001 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Sasha és Digweed mindörökkééééé, a legjobbbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) ((: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 helyeshelyes, jó az izlésed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 DJ-knek inkább a hip-hop, underground és dnb zenét játszókat nevezném. TRANCE 4 EVER. Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam. eszed mint egy zsák lepke. bocs ez kihagyhatatlan volt. Sztem nincs olyan, hogy ki a legjobb DJ. Mindenkinek megvan a saját kedvence, lehet őt bírni ill. nem. szal itt az dönt, hogy kinek ki a kedvence. Én főleg a House déjéket birom szal: Disco's Hitből Lauer, Hamvai, Junior, külföldiek huu sokvan. nah szal House, és elektro. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabo1.1 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Armin Van Buuren Forever!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Tiesto Bárány Attila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuforka Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Ez jó, én is őket akartam írni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts