Ákhem Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Szerintem nem rosszak, sőt: Nagyon lolok!! Néha jól esik egyet kettőt megnézni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 szeriintem is vannak jók (Louie élete,Andy a vagány, 3 jó barát és Jerry) de kezd hanyatlani. olyan hülyeségeket raktak be mostanában (oban csillagfutam,shuriken school stb). de ez csak az én véleményem. én 16 évesen még mindig nézem őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombieee Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Szerintem is jó mesék vannak a Jetixen de a Carton Networkon is jók szoktak menni(néha) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 Hát igen, hanyatlóban van, ezért az elmúlt időben nem is nagyon nézem :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 igazad van, ez a legjobb kifejezés h hanyatlik. ez ment végbe a minimaxnál is 4-5 éve. régen tök jó rajzfilmek mentek rajta, most meg bele nem néznék. de a kicsiknek biztos jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Március 5, 2007 Author Share Posted Március 5, 2007 Jah, aminimayx egy kalap szr lett mostanábaqn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulykatojas Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 és mi lett a nickelodeonnal? az volt a legjobb csatorna de elvették :angry: az sokkal jobb volt, mint a minimax, na jó még a jetix elmegy, meg a cartoon, mert ott megy a tom & jerry. és lehet tudni, hogy lesz e még nickelodeon?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadf Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Nickelodeon van, de meg se közelíti a régi szintet(Msat), hiányoznak róla pl.: KEnan és KEl Pete és Kis PEte, Rockot is régen láttam már, talán az Arnold az ami még elfogadható rajta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KovX Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Andy a vagány és A három jó barát és jerry a nyerő!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 régen mikro volt az msaton én is lestem a nickelodeont, de most nem tom fogni. a cartoon is régen volt meg, amikor tök angol volt. akko tök jó rajzfilmek mentek rajta (dexter, boci és pipi, bátor a gyáva kutya). a minimaxra valahogy nem emléxem mik mentek rajta, csak arr h jobb volt mindt most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Luie élete 4ever kár hogy 5 milloszor láttam minden részt de mostanába én inkább cartoon network meg A+ de már az A+ -on is japán nyelvű szarokat adnak ráadásul a digi TV óta román feliratos és nem magyar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Keres a kapcsolon egy olyat hogy opt és itt be lehet álitani a nyelvet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Én már nem nagyon nézek rajzfilm csatornákat, de legjobban a Nickelodeont szerettem. Ott voltak a jóműsorok - sok Hűhó, Keanen és Kel, Hé Arnold, Rocko, Hóditó Hódok, Clarissa, Pete és kis Pete - ezek közül néhányat tudom, h már mlítettek. Néztem még a fecsegő tipegőket is , szinte egész nap azt bámultam. Azt 2002, vagy 2003 január 30-án egyik napról a másikra, beköszöntött a Filmmúzeum Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 andy a vagány meg a louie ami még ér ott valamit és kész a cartoon is mennyivel job volt régen, amikor még adták a jó meséket a toonamin...erre most adják a sok japán marhaságot nickelodeon az maga a királyásg volt erre már nem adják...szemetek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Jetixen most fedeztem fel 1 uj rajzfilmet : Skicc bolygó hát az nagyon sulyos vagyis a Dr Inoszauruszos rész , "Legfontosabb dolog h együk meg a beteget ... ööö kezeljük a beteget","vigyázni kell hogy kit eszik... ööö mit eszik az ember" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyne Salamon Andrea Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 jetix a KIRÁLY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Füles1800 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 az összes jó mesét már nem adják! Régen amikor csak bekapcsoltam ment olyan mese amit az ember szívesen meg nézett! Most meg csak igénytelen és színvonaltalan mesék mennek. Volt az a focis, nascar fene gyerekei, na ne haragudjatok már meg de az hogy a kocsi repül, ez nekem sok. Egy rakás hülyeség!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts