Kronos Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 én is utálom őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Fast Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 engem bevesztek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos995 Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Én is tagja szeretnék lenni a ATH-nak -!!! Itt is 1 vers nem saját találtam és kiráááály ) 8) : csúnya::Kurvára utáljuk a Tokio Hotelt, Szerintem b*****nk hozzájuk egy nagy fotelt, Mert amit csinálnak az baromira sz*r, Stílusuk és zenéjuk nincs,sz*r ahogy van. Amit ok zenének hívnak az két akord meg egy nyálas "hang"!!! Bill egy k**va,ezt mindenki tudja, A huga is egy budos k**va, Pelenkát visel a fején,azthiszi hogy szexy. A másik két tag meg kozdutott,hogy két kivert b*z*. Ref.: Mi ki*b*sz*tt*l utáljuk a Tokio Hotelt Mennyenek a pics*ba és vigyék magukkal a fotelt, Elég volt a nyálból,mennyenek az orok buzamezokre a b**i pofájikkal és D*GÖLJENEK MEEEG!!! TH,k*rva sz*rok vagytok,vegyétek már észre! A penész fejettekel a buzában "zenéltek", Nem tudtok semmit,nagy nyálas sz*rok vagytok, szégyen amit ti csináltok,csak égetitek magatok. Bujjatok vissza anyátokba,és hallgassatok MinatoMot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeszi2005 Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 én is csatlakoznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Szintén szeretnék csatlakozni! Le ezekkel a khmm... lehet warnt kapnék.Szóval értitek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettinoki Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Én is csatlakoznék, utálom a gyökereket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Megvan a kovetkezo tagotok, en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Hello! Én nem tagnak jövök, csak megosztom a véleményemet erről a "klubrol" , meg a ehez hasonlókrol. Na most itt ezerrel fikázzátok a TH-t, ha jól olvastam. Oké, fikázzátok, nem gáz, de szerintem ez már túl nagy bunkóság, hogy ilyen nyíltan. Ez olyan, mintha mmivel én utálom a Tankcspdát (nem utálom) nyítnék 1 ilyen klubot. Tuti hogy van olyan ember itt, aki szereti a Tankcsapdát, szerintem bántaná a lelki egyensúllyát, ha megsinálnám. U.i.:Én sem szeretem a TH-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Én is be szeretnék ide szállni mert utálom őket és sztem veszélyt jelentenek a rock jövőjére! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Hello! Én nem tagnak jövök, csak megosztom a véleményemet erről a "klubrol" , meg a ehez hasonlókrol. Na most itt ezerrel fikázzátok a TH-t, ha jól olvastam. Oké, fikázzátok, nem gáz, de szerintem ez már túl nagy bunkóság, hogy ilyen nyíltan. Ez olyan, mintha mmivel én utálom a Tankcspdát (nem utálom) nyítnék 1 ilyen klubot. Tuti hogy van olyan ember itt, aki szereti a Tankcsapdát, szerintem bántaná a lelki egyensúllyát, ha megsinálnám. U.i.:Én sem szeretem a TH-t! A rohadt EMOs akinek ez bantja a lelki egyensulyat az dogoljon meg, ugyis ez akkora trauma h eret kell vagni rajta. Utoeret... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Értelmes világnézeted van...:S Még1szer: Nem vok Emos! Sőt, iwiwen benn vaok az anti emo klubba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeszi2005 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 ha bántja a "lelki egyensúlyát", akkor az egy beteg ember! értse meg hogy nekünk is vannak nézeteink és nekünk nem jönnek be a th-sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no.05 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 én is beszálnék (ugye itt nem csak az Anti Toilet Hotel ellen van hanem minden emos ellen ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildipép Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 először azt hittem egy lánycsapat... engem is vegyél fel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 énis csatlakoznék:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Festett kis buzik! Utálom az ilyen szarokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Jajj de jó hogy ennyien utáljátok őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Tokio Hotel jegy : 15.000 ft, 1 kg paradicsom: 300 ft, Tokio Hotelt megdobálni: felbecsülhetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
exet Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Én is csatlakozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 én is csatlakozni akarok köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 +1 tag... utálom, mint a No, thanxet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecso17 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Megjöttem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3a7ur3 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Útálom az EMO-sokat undoritó (divat)buzik! CSATLAKOZOM!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 én is jelentkezem!vmi tüntetést nem szerveztek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Úgyszintén! rohadjanak rostokra.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brightcourt Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Beállok a sorba, engem is vegyetek fel Thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 14, 2007 Author Share Posted Június 14, 2007 én is beállok a sorba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
att666 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Vegyetek fel engem is!!!!!PLS ölje meg vki a th-t!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Sajnálom srácok..... megfosztottalak titeket a lehetőségtől és az örömtől..... elvágtam mindnek a nyakát najó sajnos nem Belépnék, anti fan akarok lenni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Itt vagyok énis... vesszen a divatzene!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts