Apunk Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Gondoltam, ha Gumiszoba akkor itt a helye az én témámnak is. Próbáljátok meg egy élmény. Nekem mindig érdekes eredmények születtek. Például sikerült egy olyan hangot kiadnom amit máshogy lehetetlen lenne elérni. Ez olyan volt mintha bele szorúlt volna a tüsszentésembe egy köhögés. Másdszor mikor ilyen történt akkor, ki folyt az orromnak a teljes tartalma. Na akkor próbáljátok meg, hogy tudtok-e úgy tüsszenteni, hogy nyitva van a szemetek. Ha van ezzel kapcsolatban észre vételetek akkor írjátok le kiváncsian várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Majd megpróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 na ennek én is utána járok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 nekem sehogyse jön össze még ha kipeckelem a szemem akkor is becsukom valahogy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 nem lehet:DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 Csak azt tudnám, hogy milyen össze függésa van a szemem és a szám között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 egyszer már sikerült félig nyitott szemmel tüsszentenem, és egyből könnyezni kezdtem mint állat. Egyébként a dolog titka, hogy amikor tüsszentessz, ugyebár az orrodon keresztül is távozik némi levegő, és mivel a könnycsatornák összeköttetésben vannak az orroddal(ezért folyik az orra a síró embereknek), szóval ha tüsszentés közben becsukod a szemed, elszorulnak a könnycsatornák, és állandó lessz a "nyomás". de ha nem akkor a tüsszentéskor távozó légnyomás kipréseli a könnyeid, ésha elég nagyot tüsszentessz, akkor utána még némi levegő is kerül a csatornába ami igen fura hangot ad ki távozáskor. bizonyíték az állításomra: az olyan mutatványok mikor vaalki megiszik, vagy felszív az orrával valami lét, és azt utána a szeménél kispricceli. :blink: :blink: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 2, 2007 Author Share Posted Március 2, 2007 Na én ezt meg akarom csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 próbát megér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MdyPetya Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Persze fejen állva is megy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Ennyi erőből megpróbálhatod megnyalni a könyöködet.Eggyiket sem lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 2szer próbáltam és nem vettem észre h. becsuktam volna a szemem :lol viszont állitolag mindenki becsukja hozzá a szemét, akkor is ha csak 0,0000000000001 mp-re....szóval maraggyunk annyiban h. sikerült csak közben éppen pislogtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 A nyomás miatt kirobbanna a szemed. Öröklött magatartásforma, azon belül is fewltétlen reflex, esélyetek sincs leküzdeni. Azé soxerencsét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 pffff Milyen érdekes témák... De végülis legalább gondolunk ilyen rettentő fontos dolgokra is... Tetszik ez a ...!!! Ezt azért megpróbálom, hátha! Bár szerintem vagy csúnya lesz a vége vagy nem sikerül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpee Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 nem lehet mert azért csukódik be a szemed mert a szived leáll pár tized másod percre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Nekem sikerült 1x B) Bár lehet h becsuktam csak nem vettem észre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 lehetetlenség:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 .... szóval ha tüsszentés közben becsukod a szemed, elszorulnak a könnycsatornák, és állandó lessz a "nyomás". de ha nem akkor a tüsszentéskor távozó légnyomás kipréseli a könnyeid, ésha elég nagyot tüsszentessz, akkor utána még némi levegő is kerül a csatornába ami igen fura hangot ad ki távozáskor. bizonyíték az állításomra: az olyan mutatványok mikor vaalki megiszik, vagy felszív az orrával valami lét, és azt utána a szeménél kispricceli. ezt a padtársam is szokta csinálni... ááááá mindig belekönnyezek még ha látom is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 könyökömet megtudtam érinteni nyelvel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestolove Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 én má soxor próbáltam de sose sikerült. viszont a könyökömat énis meg tudom/tudtam nyalni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 ejjjjjjjjjjj a sok mutáns Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 múltkor olvastam, ezt ha tüsszentessz, elpattanhat az ered, meg elutazhat a szemed, hát nosza megpróbálom. Kinyitottam a szemem, de nem trüsszentettem. Pedig nagyon kellett, de nem engedett trüsszenteni ( gondolom valami reflex nem engedett ). De ahhoz, hogy kiugorjon a szemünk olyankor nagyon gyenge izomnak kéne lenni De nem szeretném kipróbálni Bár azért megpróbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakecka Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Nem tudok tüsszenteni csak úgy Én meg a fülemet tudom úgy összehajtani, hogy bennemarad a füljáratban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attish Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Akárhogy próbálkozok nem igen jön össze :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Nyitott szemmel szerintem képtelenség tüsszenteni! A szemed automatikusan bezáródik ettől is (ha csak pár tized másodpercre is, szóval pislog/pislant), mint ahogy attól is ha hirtelen közel kerül akármilyen tárgy a szemedhez, egyből bepislogsz Saját nyelvünkkel a saját könyökünket megnyalni szerintem egyáltalán nem lehet, az alkarod (s persze a felkarod is) össze-vissza tudod maszatolni, de a könyököd soha nem éred el hacsak valami exrtém baleset nem segít erre rá, vagy nem vagy nagyon hajlékony (bár ez utolsóban nem vagyok biztos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts