Schofield Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 SonyEricsson W880i 1.8? QVGA 262k TFT Display - UMTS 2100 - GSM 900/1800/1900 - 1GB Memory Stick Micro? (M2?) - Walkman? player 2.0 - TrackID? - Bluetooth Audio Streaming (A2DP - 2.0 Megapixel Kamera autofokus nélkül - PictBridge - Videotelefonálás - Bluetooth 2.0 - Memory Stick Micro? (M2?) slot - USB Mass Storage - Java MIDP 2.0 - Stainless steel Finish - 1. negyedév 2007 (forrás: Pappfer and Terminal forum) Szerintem föleg a qvga kijelző a tetszetős benne ,de mivel az ára elég borsos lesz igy marad ok a D750I-nél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 nem borsos tmobilnál már megveheted 30 ezerért de használt készülék beszámítással már 20000 ft. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 én holnap vagy holnapután fogok venni ilyet...szerintem jókis teló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Ami az árát illeti tmobil még nem is árul, 76 ezer a legolcsóbbXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 megvan a tel...nagyon jó...1hónapos már demég mindig van kb 3-400mb hely rajta, nagyon jó az az 1gb-s m2 kari Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcaloki Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 de nem 30ezer??????????????????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrush Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Imáádom, most vettem Eddigi legjobb telefonom, pedig már volt pontosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meriamm Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Az a helyzet h ilyen telot készülök venni haveromtól kb 1 hónapos használat után és eladná nekem 35 ezerért.Nem rossz vétel de nem tudok rola semmit akinek ilyene van az lécci monja el h milyen,praktikus? kényelmes? Kamera jól mükszik?és volt-e már vele baj vagy hallot e már olyanról h szoftverhibás vagy ilyesmi... Előre is kösszi a választ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 fhuh én összekavarodtam, akk most kb mennyi egy ilyen telefon?? én nem merek bemenni 30000e ft-al a tmobilba mert rittig vennék vmi szar telefont xD kössz h szoltok cs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Barátnőmnek is ilyen mobilja van, nagyon jó. Sztem nem rossz telefon. Aki wókmen mobilt akar venni, és nem lényeg benne a kamera, annak csak ajánlani tudom. Iszonyú vékony, oan vékony mint 1 CD tok. Van benne egy 2 megapixeles kamera, asszem egy 240x320-as kijelző. Nekem nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriska Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Látom érdekel titeket ez a teló akkor írok róla bővebben ! Előnyei: 240*320as kijelző [QVGA] Bluetooth 4napot lazán kibír telefonálással és folyamatos walkman használattal 1,5-2óra alatt feltölt 9,4 mm vastagságú ~25000Ft használtan kevés baj van vele egyszerű függetleníteni és moddolni ! Hivatalos adatok Frekvenciasáv 900/1800/1900 + UMTS Telefonkönyv db 1000 Memória MB 16 Memória bővíthetőség M2 (MS micro) Magyar nyelvű menü Van Flight mode Van Operációs rendszer Nincs Készenléti idő óra 425 Beszélgetési idő óra 7 Súly g 71 Méret mm 103*47*10 Akkumulátor Li-Pol Kijelző pixel QVGA (240*320) Színes kijelző TFT Színárnyalatok száma db 256k (18 bit) GPRS Van EDGE Nincs Generáció 3G WAP NetFront EMS eMail MMS Van Infraport Nincs Bluetooth A2DP WLAN Nincs Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Van Hanghívás Van Hangjegyzet Van Csengőhang letöltés Van Dallamszerk. Music DJ Polifonia PlayNow MP3 Mega Bass Rádió RDS Kamera CMOS Kamera felbontása 2 Mpixel Video Video DJ GPS Nincs Java 2 MIDP Push to Talk Nincs RotaS Nincs TV be vagy kimenet Nincs Brand Walkman Limited Edition Nincs Egyebek T9 input, Calendar SAR 1,45 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Hali! Ultravékony telefon, a külseje szép! Nekem is tetszik, sajnos a külseje elbutít... a hangszóró az inkább magas hangokat ad mint alacsonyat, a menűben visszalépéskor szaggat a szoftver(sony betegség..)a 2megás kamera telefon vékonysága miatt nem csinál valami szép foto-t, videó mód: . mindent összevetve aki kinézetre megy, és nem tudásra, vagy akinek elegáns divat telefon kell, az vegye meg, mert megéri! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 a menűben visszalépéskor szaggat a szoftver(sony betegség..)a 2megás kamera telefon vékonysága miatt nem csinál valami szép foto-t, videó mód: . Érkekes, eddigi 2 Sony Ericcson mobilom nem csinált ilyet, h szaggat a szoftver a menü visszalépésből. Sőt, amit én próbáltam 880i-t, én annál nem tapasztaltam. Szal ez nem Sony Ericcson betegség, hanem egyéni betegség. A 2 megás kamera aránylag jó képeket csinál, az autófókusz hiánya miatt csinál nem túl jó képeket, nem a vékonysága miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Üdv! Szerintetek megérné lecserélnem a W610i-met erre a telóra? Vagy inkább K770i-re! Agybadugós fülesem (HPM-70) van, az nem akadály, a megabass meg már nekem túl sok! véleményket kérek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Ha te mindenképp az apró kijelzőkre hajtasz, akkor nyugodtan cseréld le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Inkább nem cserélem le. Utána olvastam, még rádió sincs benne, sőt kihangosítva nagyon gázul szól. Inkább marad a W610i-m! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ,,Érkekes, eddigi 2 Sony Ericcson mobilom nem csinált ilyet, h szaggat a szoftver a menü visszalépésből. Sőt, amit én próbáltam 880i-t, én annál nem tapasztaltam. Szal ez nem Sony Ericcson betegség, hanem egyéni betegség. A 2 megás kamera aránylag jó képeket csinál, az autófókusz hiánya miatt csinál nem túl jó képeket, nem a vékonysága miatt." hát egyéni betegség... kb. 10 mobilnál volt ez. na mindegy, akkor egyéni betegség. nekem is Fixfókuszos optikám van, ugyanigy kétmegás, de valahogy tisztább képet csinál.(Sonybetegség: zajszűrés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Inkább nem cserélem le. Utána olvastam, még rádió sincs benne, sőt kihangosítva nagyon gázul szól. Inkább marad a W610i-m! Jól döntöttél. Nekem is olyan telefonom van. Amúgy jó ez a W880 is. Nekem bejön, de én is maradok a W610i-nél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerrangers Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Hellosztok! Én most egy ijen telefont akarok venni.De nem tom hogy meg éri-e. És a t-mobile-nál akkarom venni 22000-FT-ért. Főbb kérdésem meg éri??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ha nem zavar a pöttöm kijelző és főleg zenehallgatásra kell, akkor simán megéri... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 mien pöttöm kijelző?? egyáltalán nem pöttöm a kijelzője. sztem tök megéri megvenni. kapsz hozzá headsetet, meg 1gigás kártyát. és a teló is tök jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 A kijelzője igenis kicsi, normális kijelző 2hüvelyk átlónál kezdődik, a W880 tudtommal 1,8-assal rendelkezik, habár elismerem, ez valamennyire szubjektív dolog. Ennyi pénzért van W580 vagy S500 nagyobb kijelzővel és bizony ezekhez is jár headset meg a memóriakártya. Habár ma már a legtött telóhoz 2gigásat adnak minimum Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 headset+1Gb-os kártya= parasztvakítás. akkor nem kérek 1 GB-os kártyát és akkor csak 18 v. 19 ezer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 sztem akkor is jó teló. szép képet csinál (2mp) mp3 mp4 lejátszás. 240x320as felbotnás. lehet, hogy nem "2hüvelykes" hanem "1.8hüvelykes" de ez akkor sem 'pöttöm' lehet, h parasztvakítás, de megnézném, hogy mijen fejet vágnál, ha vennél egy új telefont, és eléd raknák kártya, headset, usb meg minden nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 hát nem venném meg a telefont...bár én a Nokiát azt fülessel meg minden izével vettem(füles,cd,kábel,kártya[64] stb..) Egyébként az 1gb-os kártya 3600Ft volt. ez még a gané fos sony kártyákkal működik, vagy már lehet bele normális kártyát rakni? elég nagy poén volt számomra, hogy a sony még mindig ezzel a baromsággal próbál meg pénzt kicsalni a vevőkből(bár a fényképezőknél még mindig igy van pf.. )... ebből a sony kárd-ból 1gb-os ha jól tudom 5 vagy 6 ezer, mmc-ből meg... 3600Ft... fényképezőkbe SD már 1000 vagy 2000Ft-tól van, sonyfos kártya meg.... biztos h dárágáb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Van az a irtó fos SD-MSProDuo átalakító is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 jah, még egy kis pénzkidobás... mert azért gondolom azt se ingyen adják sztem akkor is jó teló. szép képet csinál (2mp) mp3 mp4 lejátszás. 240x320as felbotnás. lehet, hogy nem "2hüvelykes" hanem "1.8hüvelykes" de ez akkor sem 'pöttöm' oké, én megmondtam, hogy a kijelző mérete és a felbontás elég szubjektív dolog... osztálytársaim bőven beérik a kisebb felbontással is én viszont ilyen rohadt maximalista vagyok egyébként 2 megapixel ide vagy oda, a Nokia 5310 valamivel szebb képeket csinál (értsd kevesebb a zaj) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hokiteve Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Nekem is ilyen telom van kb 1 honapja vettem.... Az én tapasztalataim a következök: -Hiányzik a rádio (habár egy telonál nem hinném h az akkora hátrány mert ha rádiot akarsz hallgatni akkor 1500 ért veszel valami szar rádiot azt hallgatod) -Hiányzik a vaku és az autofokus (ez télleg elég durván lerontja a képminöséget , de nappal szabadban igenis nagyon szép képet tud csinálni , félhomályban vmit ér az északai mod is , sötétben viszont mintha nem is lenne) -egy kisseb hátrány hogy mikor bemész a videokat nézni és nem inditod el egyiket sem de "kijelölted" akk nem inditja el ott kicsiben a videot...mint pl: K880I-Nél -a menüjét viszont nagyon egyedivé lehet tenni azt nemtudom melyik ser-okra lehet még ilyen témákat rakni... Röviden olyan a téma hogy készenlétben ha hallgatsz vmit kiirja , ha belépsz ful másak az ikonok és lépkedés közben rezeg a telo... -Nekem nincs akkora kezem h ne tudnám kezelni de az tény h a gombok elég aprora sikerültek... -Ha raksz rá vmi játékot az nagyon szépen fut (240 x 320) a kijelzőn -Lehet ez csak az enyémnél van igy , de a navigácios gomb nem világit!!! (ez elég zavaro) -A Legnagyobb csalodás számomra a hangszoro ha sokszor hallgatod ugy a zenét h nem fülesen hanem hangszoron akkor feltsd el ezt a telefont Pozitiv jellemzöi: Kijelző (240 x 320) (Nem sokkal kisebb mint a k880) és nagyon szép élénk Desgin (Stílusos , szép , vékony) 3G 2.0 MP (Nappal szabadban gyönyörü képet csinál)<--Sajnos csak így igaz a mondat 2GB - Ig Bövithetö (Manapság 4-8 Gb az alap) Kb ennyi ... Nekem egy honapja van meg 22 e Ft-ért Vettem T-mobilos , és eddig még semmi baja nem volt.Én amugy meg vagyok vele elégedve , de nekem nem is kell olyan nagyon extra jo telefon! Remélem segitettem a döntésben Videokat találsz rola a youtube - n Képeket meg Google képkeresöben azért nem is raktam ide:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 én mondjuk nem vennék külön rádiót is egy telefon mellé, csak plusz egy kütyü (ezért bírom az olyan alakokat, akiknek szuper telefon mellé van Ipod-juk is) a telefon hangszórók miatt meg nem tudom, miért izél mindenki. én egyszerűen nem tudok olyan szituációt elképzelni, amelyben mobilból üvöltetném a zenét. amikor nem fülest használok, akkor a gépemen bömböltetem ja és azt vágod, hogy K880-as modell nem létezik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hokiteve Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 kedves :sbxslade látom te reggeltöl estig a gép elött ülsz és semmi életed bocs ha ezzel megsértenélek! Olyan szitu mikor avelsz valahova haverokkal vagy este gépezés helyett elmész vhova akkor elég sokszor hallgatjuk hangosan a zenét...Suliba mikor szünetbe lemegy cigizni az ember akkor is...Szoval van olyan szitu...A Másik pont azért irtam a rádios cuccot mert ful felesleges teloba.. És van k880i haver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts