Schofield Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 SonyEricsson_K810 Frekvenciasáv 900/1800/1900 + UMTS Telefonkönyv db dinamikus Memória MB 64 Memória bővíthetőség M2 (MS micro) Magyar nyelvű menü Van Flight mode Van Operációs rendszer Nincs Készenléti idő óra 350 Beszélgetési idő óra 7 Súly g 115 Méret mm 106*48*17 Akkumulátor Li-Pol Grafikus kijelző Van Kijelző pixel 240*320 Színes kijelző TFT Színárnyalatok száma db 262 144 GPRS Van EDGE Nincs Generáció 3G WAP xHTML EMS eMail MMS Van Infraport Van Bluetooth A2DP WLAN Nincs Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Van Számológép Van Óra Van Ébresztés Van Hanghívás Van Hangjegyzet Van Konferenciahívás Van Hivószám kijelzés Van Csengőhang letöltés Van Dallamszerk. Music DJ Polifonia Van MP3 Media Player Rádió Van Kamera CMOS Kamera felbontása 3,2 Mpixel (Af-el 5.2mm) Video PlayNow GPS Nincs Java MIDP 2.0 Push to Talk Nincs Egyebek Tervezett kiadás. Ez évben fog megjelenni. By : Telefonguru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexor Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Teljesen jó telefon! Anno ilyet szerettem volna, de a Symbian elcsábított! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 nekem ilyenem van csak két telefon tetszik ennél is jobban az SE K850i és a Nokia 5610-es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 nekem is ienem van és semmi nem tetszik jobban külsőre az biztos tudásra max K850i-re cserélném vagy N95re de az azért már lehet h túl sok nekem mindenesetre naon jó kis teló és gyönyörű képet csinál és a formaterve is kiváló még semmi gondom nem volt vele a menü is SE-hez méltóan egyszerűen kezelhető és ami még nagyon jó benne hogy nem túl nagya a mérete mert érzed hogy van valami a kezedbe de mégse akkora mint valami izé ami nemtom mekkora de nagy XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyapyG Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Nekem is ienem van és teljesen megvok vele elégedve, csak soxor kellett szervízbe vinnem a kamerája miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts