merchanies Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Üdv ÚÚÚÚ reni tisztára mintha csak magamat hallanám... Én is már 1 idje csak 1 lányról álmodom meg is mondtam neki meg minden, de ő finoman szólva sem 1 egyszerű eset Azóta párszor már járhattam volna 1-2 nővel meg én is felszedhetnék már igazán vkit, de egyszerűen nem tudom elfelejteni pedig próbálom nem gyengén, de egyszerűen nem megy... Ő pedig finoman szólva is tojik a fejemre pedig régebben járni akart velem meg egy ideig most is úgy tünt h van esélyem,de még arra sem méltóztatott h rendesen megbeszélje velem.... Nem ismerem igazán jól,de elég válogatós meg minden de hát ez van Átérzem a helyzeted most mondhatnám h próbáld meg elfelejteni,de személyes tapasztalatomból mondom h az nem egyszerű sajnos így nem untatlak vele megadnak és az időnek kell ezt eldöntenie.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 kimice: nemisaz, hanem egy éve jártunk, és ő tényleg olyan volt akit kerestem, csak a szülei miatt szakítani kellett :/ nagyon szigorúak, ő pedig nemakarta elveszíteni az apájt is :/ így inkább szakított merchanies: szinte tisztára ugyanaz a helyzetünk mondjuk annyival másabb, h mi régen jártunk..meghogy én 2fiúval jártam utána, de akkor sem tudtam elfelejteni, így már inkbáb nemjárok senkivel... :/ am...igen....próbálni elfelejteni...ez egyrészt nemment...másrészt...megmondom őszintén, h nem is akarom elfelejteni :/ és tudom, h ezzel csak magamat kínzom lassan már egy éve...dehát...az etil-fenil-amin... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 A nőt ha szeretjük szerintem minden jót meg kel adni neki Hogy mi is kell a nőnek, szerintem az oda figyelés, a szeretet, gyengédség kicsit vadság is kedvesség, ölelés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Már nem egy ember elmondta itt mi kell és hogyan kell, persze minden nő más, nem minden nőnek tetszhet ugyanaz a közeledés, vagy megkülönböztetett figyelem. Nem lehet beskatulyázni, hogy na ez minden nőre igaz szvsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Nekem a legfontosabb talán a változatosság, a meglepetés és a sok nevetés. Az, hogy bejön-e egy srác, a pillantásán áll vagy bukik (főleg). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 kimice: nemisaz, hanem egy éve jártunk, és ő tényleg olyan volt akit kerestem, csak a szülei miatt szakítani kellett :/ nagyon szigorúak, ő pedig nemakarta elveszíteni az apájt is :/ így inkább szakított merchanies: szinte tisztára ugyanaz a helyzetünk mondjuk annyival másabb, h mi régen jártunk..meghogy én 2fiúval jártam utána, de akkor sem tudtam elfelejteni, így már inkbáb nemjárok senkivel... :/ am...igen....próbálni elfelejteni...ez egyrészt nemment...másrészt...megmondom őszintén, h nem is akarom elfelejteni :/ és tudom, h ezzel csak magamat kínzom lassan már egy éve...dehát...az etil-fenil-amin... Reni ha valakit szerteöl akor nem szabad szakítani a szülei miatt te itett szereted o téged jó gondlom a szüleit is szereti de az nem akkora ok a szakításra mindenkivel mindent meg lehet beszelni és ha az mait szakítót veled akor ne szomorkodj utána majd találsz 100x jobbat lehet nem ma vagy holnap de előbb utóbb oszze hoz a élet a neked valóval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 marek007: igen, de ez nem ilyen egyszerű eset, mert meghalt az anyukája és így más minden... :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ebben az esetben tényleg más a helyzet.Csak gondold bele magad az ő helyébe és érthető hogy nem akar vitázni az apjával.De ez akkor sem olyan indok ami miatt szakítani kéne.És miiben más hogy meghalt az anyukája?Az apja tilt tőled vagy ilyesmi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 aha, tiltja az apja, megugye egyszer nem ért haza időben, és ezért az apja mondja, h idegeskedni kell miatta éshogy ez árt a szívének stb...és inkább akk szakított, h az apját nehogy elveszítse...stb :/ am ő nagyon hiszékeny és naív...úgyhogy az apja simán belebeszélte, h én nem neki való vok, meghogy rosszvok úgyis...stb...jah és eztis úgymondta, h nemis ismert...meg sem akart ismerni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Azaz az apa kihasználja azt hogy a fiú hiszékeny.Különböző dolgokat talált volna ki a jövőben is csak azért hogy tőled távol tartson.Csak erre a fiúnak kellett volna rádöbbenni.Az apja úgyis tiltani fogja mindentől.De ha semmit sem csinálhat amit szeretne mert "nem szabad" akkor nem is a saját életét éli hanem az apja szabályai szerint él.Ezekben a szabályokban nincs olyan hogy barátnő.Ezzel csak azt éri el az apa hogy a fia utálni fogja ha pedig annyira naiv hogy ezt a halálra izgultam magam miattad és nem is foglalkozol velem szöveget beveszi akkor meg is érdemli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 hát igen, igaz...már most is elüldözte azzal, h inkább kollégista lesz és az életcélja, h "Csak minél messzebb" :/ de talán így jobb...tényleg...mert sosem élhettünk volna teljes életet úgymond... hát majd talán pár év múlva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Mások nevében nem beszélhetek, de azt megoszthatom, hogy nekem mi fontos: - Egy társ, aki mellettem van a bajban - Valaki, aki tudja, mikor van szükségem gyöngédségre és mikor magányra - Egy igazi férfi, aki minden helyzetben udvarias és odaadóan szeret - Aki elfogad olyannak, amilyen vagyok - És aki egyenrangú partnerként kezel Ami az anyagiakat illeti, az csak a mai fogyasztói társadalom által befolyásolt embereknek számít. Bocsi, ha túl szentimentális voltam, de végülis őszinte véleményeket vártok (gondolom). hú Christine, a számból vetted ki a szót de tényleg! teljesen igazad van mindegyikben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Idézet Serane tól! "Utána az egyik jó barátommal egyik percről a másikra összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, családot alapítottunk. Az okok? Ismertük egymást, ugyanazok érdekeltek, még egymás gondolatát is kitaláltuk. Hogy nem a leghelyesebb srác volt? Kit érdekelt, hiszen Ő is úgy fogadott el a hibáimmal együtt, hogy nem akart változtatni rajtam. És már az esküvőre vártunk amikor elvitt a lakásába, mert addig azt se tudtam, hogy van neki, mert nem érdekelt. Azóta se akarjuk elnyomni egymást, hanem támogatjuk a másikat a munkájában, a hobbyjában és mindenben smile.gif. És most már Én mutatom meg a helyes csajokat neki, mert tudom, hogy utána mindig megjegyzi, hogy ezt a szépséget is unhatja már valaki smile.gif Na ez a legnagyobb boldogság, ha nem a hibáink ellenére szeretnek, hanem a hibáinkkal együtt." Remek megfogalmazás a kölcsönös megbecsülés és tisztelet egymás személye iránt. Hogy mi kell a nőknek?Ugyan az mint a férfiaknak,olyan partner akiben megbízunk és akinek a társaságában jól érezzük magunkat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 azért az se árt ha a csajnak 16 éves a teste és 38 éves az agya az pont 22 akkor egyidősek vagyunk de csak viccelek, előttem már jópáran megfogalmaztak cifrábbnál cifrább mondatokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil198701 Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Sziasztok. Hogy mi kell a nőnek , szex és kapcsolat. A nő akkor a boldog, ha téged boldoggá tud tenni! Ezáltal te úgy teszed boldoggá. hogy hagyod hogy boldoggá tegyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanzaTomi Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Bar szerintem elfelejtetek egy fontos dolgot.Az elso dolog ami barmilyen benyomast tesz csajban az a kulsod.Ha jol nezel ki probalsz divatosan oltozni nem hanyagolod el magad minidg apolt vagy nagyobb eselyed van barmire.Es hat ritka az a kacsolat ahol csak a belso szamit de tenyleg ne legyunk mar nevetsegesek.Miert lenne egyutt ket ember ha egymasra neznek es hanyni van kedvuk?Szal en sose ertettem ezt a csak a belso dumat.Az a jo ha kulsoleg belsoleg mindenhogy meg vagytok elegedve egymassal es akkor nem lesz ilyen kerdes h mit akarnak a csajok mert ha megis akkor konnyen valaszt adok TEGED. Feltehetőleg csaj vagy, az írásod alapján, ha meg nem akkor... De igazából nem is te vagy itt a lényeg, hanem a szellemi primitívséged. Kétségtelenül én sem vagyok egy ronda srác, mert egész jóképű vagyok, meg sármos, ráadásul ésszel is elláttak, humorral, meg kreativitással is. Szóval nincs ilyen téren sem hátrányom. Igen is a belső számít. Ha nem érzem azt, hogy egy lányt/nőt tudnék szeretni, akkor aztán lehet ő a világ legjobb nője is, ha belül egy NAGY NULLA. Ha csak a pénz, presztizs, hírnév számít neki, akkor nem a zsánerem. Inkább legyenek hibái, de legyen ember, legyen személyisége, legyen véleménye, és ne csak az ágyban legyen jó, hanem kösse le az egyamat is, és ne a hülyeségeivel. Magyarul mondva: lehessen vele jókat beszélgetni. Ezek sokkal fontosabbak, mint a külső. És ezeket le is lehet venni szinte szavak nélkül. Jah, és én pl soha nem követtem a divatot, akkor most gáz vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyxmen Posted Február 15, 2010 Share Posted Február 15, 2010 Sok érdekes dolgot, megközelítést lehet olvasni itt Mi kell a nőnek? Ezt ne a férfi próbálja kideríteni, a nő tudja, hogy mi kell neki és ez kortól változik szerintem. Fontos a testi és lelki kapcsolat/vonzódás persze, de legfőképp szerintem a kommunikáció a lényeg az öszhang Meg egy kapcsolatban úgyis megbeszélitek, ezért kell hozzá két ember A nő nem tudja mi kell a férfinak a férfi nem tudja mi kell a nőnek ez így van rendjén szerintem. szeretet, megértés, odafigyelés, biztonság (pénz is jelenthet biztonságot) és még miegyéb de ezt már kiveséztétek !!! Lehet sok butaságot írtam, de ezt gondolom még... :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 15, 2010 Share Posted Február 15, 2010 Sziasztok! Petyxmen teljesen igazad van.Azonban van egy dolog ami nem teljesen igaz...a pénz nem boldogít senkit és nem is jelent biztonságot.Biztonságot nekem az jelent, ha a párom átölel, ha valaki piszkál és odajön, hogy na mi a helyzet haver...stb. Nem kívánnám sohasem, hogy verekedjen értem, nem erről van szó, hanem hogy odafigyel rám és megóv mindentől. Viszont ezt sem szabad túlzásba vinni, ha valaki nagyon anyáskodik felettem, abból nagyon elegem tud lenni az embernek, és azt hiszem ezt minden nő nevében mondhatom! A testi dolgokról pedig annyit,hogy a testen formálni lehet,lehet hízni, fogyni,cicit csináltatni,és még sorolhatnám.A lélek viszont örök,nem lehet úgy formálni ahogy te akarod,senkit sem lehet megváltoztatni igazán... MetalGun(né) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Február 16, 2010 Share Posted Február 16, 2010 Szia A lelki állapotunk befojásollhatja a testi jelenünket is, így elengedhetetlen, hogy elöször önmagunknak kell megfelelnünk, de ez lehet, hogy már nem ide illik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandee25 Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 Mi kell a nőnek? Férfi kell nekik.Aki tudja Őket "irányítani" anélkül hogy az tudatosan feltűnne nekik. Hiába a kedvesség, az odaadás,a törődés, a romantika ha a nő nem tud felnézni, ha nem tekinti férfinak a hódolóját. Egy kapcsolatban van alá- és fölérendelt szerep.Akkor működik jól egy párkapcsolat ha a férfié a fölérendelt szerep.Ha forditva lenne akkor az a nő nem tudna férfiként tekinteni a párjára és ez hosszú- távon megöli a kapcsolatot bármennyire szeretik is egymást. Ezért nyulják le a laza, picit szemtelen srácok a jobb csajokat, mert a többség azt hiszi hogy az kell a csajoknak amit szajkóznak hogy kell nekik.Teljes odaadás,figyelem,megértés, szeretet,virágok,romantika.Lófaszt. Izgalom kell nekik, kihívás egy olyan férfi aki az egojukat szinten tartja, aki megmondja nekik a frankót ha hisztiznek, nyafognak,aki ugy tudja kezelni őket mint egy bátty a kishugát. Ennyi.Nekem ez működik.4 éve van egy kapcsolatom egy bomba nővel aki fülig szerelmes belém.És évente ha max 5-szor mondom neki hogy szeretem, virágot is ha ennyiszer veszek neki.Nem ez a lényeg hanem hogy ne unatkozzon melletted, tiszteljen és felnézzen rád. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 14, 2011 Share Posted Március 14, 2011 Szerintem amit írtál az nagyon nem jó!! Nekem úgy jött le, mint ha lenéznéd a nőket!!! Irányítani? Nem vagyunk mi rabszolgák se cselédek, hogy irányítani kelljen minket!!!! A másik pedig az, hogy nagyon is fontos, hogy a pasi törődjön velünk, figyeljen oda ránk!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Március 16, 2011 Share Posted Március 16, 2011 Rengeteg dologtól függ szerintem. Életkortól nagyon. 15-25ig a laza, vidám fiúk, vagy az idősebb, kihívástjelentő komoly pasik a bejövősek. 25-45 között, már romantikus, ragaszkodó, nyúzható, akár fiatalabb pasik is becsúszhatnak, vagy marad a megbízható apafigura. A másik az apuka. Egy lányból az apja csinál nőkezdeményt(önképileg, lelkileg persze, ne rosszra gondolj!!!). És olyasfélét is keres magának párul. Engem pl nagyonnem tudnak érdekelni a "rafkós", uralkodó pasik, attól meg bepattogok akár a gumilabda, ha bezsarolnak/elvárják, hogy kivel mit hol (ne) csináljak, és be kell számolni minden vacakról. Úgy húszéves korom óta sokkal inkább az esetlenebb, cuki, jólelkű, önzetlen, őszinte, kicsit unalmas srácok a gyengéim. Akikkel néha nagyon jól össze lehet ugatni, és még annál is könnyebben kibékülni. Igenritka fajta egyébként. Más pedig éppenhogy az izgalmakra, macsókra, vágyik. Azért végül mindenki megkapja a magáét. A négy évhez grat egyébként, legyen még 24, és mesélj ám akkor is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 16, 2011 Share Posted Március 16, 2011 Idakor, nálad van a pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Szerintem a lényeg az, hogy mint minden férfinak és nőnek más az ideálja.Én szeretem a tüzesebb bevállalós és intelligens nőket.Ergo az én stílusomhoz illenek.Viszont egy biztos a nők nem szeretik a kocka, sportot és a humort csak hírből ismerő férfiakat.Sok emberrel voltam már csajozni és csak egy dolgot próbáltam elmagyarázni mindenkinek......Ha magabiztos vagy minden sikerülhet.A gazdagság a hírnév a pénz nem számít annyira.Persze jól jön de az nem éppen a boldog párkapcsolat titka. Ez az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TheLaughingMan- Posted Április 27, 2011 Share Posted Április 27, 2011 Elég érdekes a kérdés. A világ lakosságának egyik felének a legnehezebb a másiknak pedig teljesen egyértelmű a válasz. Véleményem szerint a nőnek a Férfi kell, így nagybetűvel. És milyen a Férfi: spamelo, céltudatos, magabiztos, kontrollt gyakorol saját maga felett és a környezetében is, kiszámíthatatlan, őszinte!, igényes (ápolt, tiszta),nem fél nevén nevezni a dolgokat (pl.: szex), kapható a kalandokra, megvédi ami az övé, ééés utóljára a legfontosabb; a lány különlegesnek érzi magát mellette mert figyel rá és törődik vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varázsló112 Posted Április 30, 2011 Share Posted Április 30, 2011 -TheLaughingMan-: elég jól megfogalmaztad a kérdésre a választ szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
retyme Posted Október 27, 2011 Share Posted Október 27, 2011 Hadd írjam le ide egyik nagy igazságnak tartott hasonlatomat... A macskák azt csinálnak, amit akarnak... - nem érdekli őket, hogy mit mondassz - teljesen kiszámíthatatlanok - nyávognak, ha valami nem stimmel - ha játszani akarsz velük, akkor ők egyedül akarnak lenni - ha te akarsz egy kis békét, akkor ők játszani akarnak - a hangulat szabályozza az életüket - mindenhol otthagyják a szőrüket - néha az őrületbe kergetnek és pénzbe is kerülnek. Szóval, tulajdonképpen apró nők - olcsó bundában. Ediggi legjobb hasonlat :DDDDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 29, 2011 Share Posted Október 29, 2011 Mi kell a nőnek? Férfi kell nekik.Aki tudja Őket "irányítani" anélkül hogy az tudatosan feltűnne nekik. Hiába a kedvesség, az odaadás,a törődés, a romantika ha a nő nem tud felnézni, ha nem tekinti férfinak a hódolóját. Egy kapcsolatban van alá- és fölérendelt szerep.Akkor működik jól egy párkapcsolat ha a férfié a fölérendelt szerep.Ha forditva lenne akkor az a nő nem tudna férfiként tekinteni a párjára és ez hosszú- távon megöli a kapcsolatot bármennyire szeretik is egymást. Ezért nyulják le a laza, picit szemtelen srácok a jobb csajokat, mert a többség azt hiszi hogy az kell a csajoknak amit szajkóznak hogy kell nekik.Teljes odaadás,figyelem,megértés, szeretet,virágok,romantika.Lófaszt. Izgalom kell nekik, kihívás egy olyan férfi aki az egojukat szinten tartja, aki megmondja nekik a frankót ha hisztiznek, nyafognak,aki ugy tudja kezelni őket mint egy bátty a kishugát. Ennyi.Nekem ez működik.4 éve van egy kapcsolatom egy bomba nővel aki fülig szerelmes belém.És évente ha max 5-szor mondom neki hogy szeretem, virágot is ha ennyiszer veszek neki.Nem ez a lényeg hanem hogy ne unatkozzon melletted, tiszteljen és felnézzen rád. Szerintem baromságot mondasz Persze, van akinek ere van szüksége, de nem ez a jellemző. Véleményem szerint, egy jó kapcsolatban nincsen szükség "alá- és fölérendelt szerepre" ha a kapcsolatotok csak úgy működik, hogy uralkodni akarsz a csajon, akkor sajnálom szegény lányt. <_< Persze, legyél férfi, de ez nem jelenti azt, hogy rohadék módjára kéne viselkedni a lányokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Hogy el viseljék Más nem is nagyon fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Ez fogós kérdés ,de tudom rá a választ 1. Legyen jó érzéked a sexhez. ---> Ha ez nincs vagy nem rakod őket rendben elhagynak. 2. Legyen pénzed. --->Ha nincs már nagyon szóba sem állnak veled 3. Legyen egy jó stílusod öltözködés,beszéd stb..(személyiséged)--> Ha ez nincs szóba sem állnak veled Aki úgy gondolja ,hogy ezen kívül más is kel az téved és bátran ki is lehet jelenteni ,hogy próbálja ki. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts